Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IGRE GLADI: ŠOJKA RUGALICA 2. DIO

Stiže nam spektakularna završnica svjetskog fenomena

IGRE GLADI: ŠOJKA RUGALICA 2. DIO
Foto: PR FOTO
1/4
10.11.2015.
u 11:12

Nešto malo manje od 10 dana ostalo je do kino-otvaranja spektakularne završnice franšize Igre gladi, koja nam na velika platna stiže 18. studenog. Filmska franšiza koja je odavno prerasla granice teenagerskog fenomena i postala globalna kulturna pojava u kojoj uživaju sve generacije, zadnji put nam stiže na velika platna. Nakon što je prošlogodišnji, prvi dio filma Igre gladi: Šojka rugalica otvoren kao najbolje otvaranje ovog serijala u Hrvatskoj, nije ni čudno da se od zadnjeg nastavka očekuje da će pokoriti kino –blagajne.

U grand finalu spektakularne kino-hit franšize Igre gladi Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence), nakon što je postala vođa masovne pobune potlačenih, zajedno sa Distriktom 13 pokreće sveopću revoluciju protiv autokratskog Kapitola. Katniss nastavlja svoju ulogu heroine koja se u nevjerojatnoj bitci za preživljavanje bori za svoj narod! 

Jennifer Lawrence kao Katniss Everdeen od prvog nastavka do ovog prošla je sve. Od djevojke koja je goloruka krenula spašavati sebe i obitelj da bi nevoljko postala junakinja mnogih, Katniss je s vremenom izrasla u strogog vođu, odlučnog u borbi protiv bezobzirnog društvenog poretka.

U filmu IGRE GLADI: ŠOJKA RUGALICA 2. DIO u glavnim se ulogama pojavljuje dobro poznata ekipa na čelu s oskarovkom Jennifer Lawrence, Joshom Hutchinsonom i Julianne Moore. U ostalim su ulogama Elizabeth Banks, Liam Hemsworth, Stanley Tucci i Natalie Dormer.

IGRE GLADI: ŠOJKA RUGALICA 2. DIO režisera Francisa Lawrencea pogledajte pretpremijerno od 18.11. u distribuciji Blitz film i video distribucije u CineStaru i odabranim kinima.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije