Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Valentinovo u Cinestaru

Provedite Valentinovo u Cinestaru Gold Class – kinu stvorenom samo za vas

Cinestar Gold Class Valentinovo
Foto: Promo
1/13
02.02.2016.
u 14:02

Oduševite svoju bolju polovicu na Dan zaljubljenih filmom u luksuznim foteljama uz pjenušac, večeru i poklon

Za potpuni užitak na najromatičniji vikend u godini pobrinula su se CineStar kina s pet zvjezdica. Ako već danima razbijate glavu što pokloniti svojoj boljoj polovici za Valentinovo, Gold Class kino je idealno rješenje.

Za predstojeći Dan zaljubljenih uživajte zajedno u najluksuznijem kinu u Hrvatskoj, u kojem ćete se osjećati kao kraljevski par jer Gold Class by American Express zaista izgleda i pruža osjećaj kao da je stvoreno samo za vas. Zaseban ulaz sa conciergeom, garderoba, vrhunski lounge bar, elektronički podesive fotelje i osobna usluga na zvonce za vrijeme filma, nisu ostavili ravnodušnima ni najizbirljivije goste.

U subotu, 13. veljače, i nedjelju, 14. veljače, na programu su filmski hitovi – 'Djedica pušten s lanca', 'Kako biti solo', 'Deadpool' te Oscarom nominirana 'Dankinja', a pretprodaja ulaznica je već otvorena obzirom da je Valentinovo termin kad se traži ulaznica više, a broj mjesta je ograničen.

Za ovaj najromantičniji vikend, Gold Class je idealno rješenje jer sve sto trebate za potpun izlazak je na jednom mjestu - film po izboru, večera za dvoje, šampanjac dobrodošlice, a dame očekuje i poklon iznenađenja - i sve to po cijeni od 399 kn za dvoje.

U jedinstvenom kino ambijentu u gradu i najluksuznijim dvoranama koje možete zamisliti, uživajte u vrhunskim vinima i koktelima, brižno osmišljenim Gold Class menijma pripravljenim od svježih i biranih namirnica te slasnim desertima, uz vrhunsku uslugu.

Ako već niste imali priliku, onda je nadolazeći Dan zaljubljeni povod da razmazite sebe i svoju bolju polovicu u CineStaru Gold Class.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije