Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
žene i poglavica

Pronašle smisao života u Hrvatskoj uz Winnetoua

Winnetuove žene,film
Foto: ''
1/3
20.12.2014.
u 07:30

Kroz divljinu su jahale na konjima, a zbog razlika u karakterima dolazilo je i do fizičkih obračuna

Svima je poznato da je serija filmova o glasovitom indijanskom poglavici Winnetouu snimana na obroncima Velebita i u kanjonu Zrmanje. Upravo taj krajolik još je jednom poslužio kao scenografija za film, no sada onuda ne jašu Indijanci i kauboji, već njemačke turistice koje su odlučile doći u Hrvatsku upravo kako bi boravile na mjestima gdje su snimani filmovi o Winnetouu.

Novi njemački film “Winnetouove žene” bit će prikazan večeras na prvom njemačkom programu ARD u elitnom terminu od 20.15 sati. Radnja počinje kada jedna samohrana majka dođe do turističke brošure u kojoj se reklamira avanturistički odmor u Hrvatskoj “Tragovima Winnetoua”. Letak obećava prizore koji oduzimaju dah, jahanje i romantične večeri uz logorsku vatru, žuborenje potoka i vodopada. Ona na putovanje poziva svoju kćer i najbolju prijateljicu, a na mjestu događaja susreću se sa još dvije žene. Tada počinje avantura, grupno putovanje koje se polako pretvara u potragu za smislom života pet potpuno različitih žena.

>>Winnetouov povratak u Paklenicu na 50. obljetnicu snimanja filma

>>U Jasenicama Winnetouland za 8 milijuna eura

Komentara 5

PA
Paton
08:19 20.12.2014.

tako je moja baba dosla na Zrmanju u potrazi za blagom i nasla mog didu

DU
Deleted user
12:25 20.12.2014.

Generacije djece sa Zrmanje su rasle uz igru Winnetoua--- Djevojki i momci stali su na mjesta--- na jednog je pala odluka---- da ne ostane vječno kraj potoka--- Tomislav je prošao i gore i muljeve--- i od vesla on više nema nema žuljeve--- Od svih dječaka on u lovu uvijek je prvi--- i za ribu uvijek nadje gdje su najbolji crvi.

PA
Paton
08:40 20.12.2014.

sve je nasla ali zlato nije buahahahah

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije