Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EMILY BLUNT JE LEDENA KRALJICA, A CHRIS HEMSWORTH JE LOVAC

Predstavljamo vam prvi trailer filma - Lovac i ledena kraljica

Lovac i ledena kraljica
Foto: PR FOTO
1/4
19.11.2015.
u 11:05

Nastavak epske akcijske avanture Snjeguljica i lovac koja je 2012. osvajala publiku širom svijeta. To je bio jedan od Universalovih najuspješniji filmova te godine, sa zaradom preko 400 milijuna dolara.

S fanovima su se tada složili i kritičari, hvaleći specijalne efekte u filmu, akcijske scene i doista zadivljujuću ekranizaciju klasične priče.

Osim toga, film je te godine osvajao nagrade People’s Choice Awards, Kid’s Choice Awards i Teen Choice Awards, kao i dvije Oscar nominacije.

U travnju iduće godine, publika diljem svijeta će ponovno biti hipnotizirana nastavkom pod nazivom "Lovac i Ledena kraljica" u kojem Ledenu kraljicu igra Emily Blunt, a uz nju su još jednom i Charlize Theron kao Zla kraljica i Chris Hemsworth kao lovac.

Producent filma je legendarni Joe Roth, poznat po filmovima Gospodarica zla, Alisa u zemlji čudesa i Carstvo velikog Oza, koji su postigli mega uspjeh na kino blagajnama diljem svijeta.

Zanimljivost je da se film snimao u studiju Shepperton u Londonu koje je poznato kao mjesto snimanja nekih od najvećih filmova u proteklih nekoliko godina, uključujući Gravitaciju, Čuvare galaksije te Brze i žestoke. Osim toga, u filmu su se koristili i DNEG-ovi specijalni vizualni efekti, odnosno ista ekipa koju Christopher Nolan angažira za sve svoje filmove.

Vjerujemo da će to biti dovoljna garancija da će novo poglavlje biti i više nego uzbudljivo. Pogledajte prvi trailer za ovaj film:

Kako je tekla priča i koliko se ova verzija razlikuje od klasične bajke, provjerite u kinima od 21. travnja 2016. u distribuciji Blitz film i video.

 

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije