Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glazba na filmu

Pobjednički filmovi DORF-a na programu Dokukina Croatia

\"Ako nitko ne svira\"
arhiva VL
19.04.2011.
u 11:37

Pobjednički film festivala ‘'Ako nitko ne svira'' makedonskog redatelja Gjorgija Janevskog prati jedan od najaktivnijih underground bendova na Balkanu – Bernays Propagandu i nevjerojatnu energiju koju ulažu u svoj rad

U  petak 22. i subotu 23. travnja u Dokukinu Croatia gledatelji mogu  pogledati dva muzička dokumentarca premijerno prikazana na ovogodišnjem Festivalu dokumentarnog rock-filma – DORF-u, održanom u Vinkovcima i Rijeci početkom ožujka.

Pobjednički film festivala ‘'Ako nitko ne svira''  makedonskog redatelja Gjorgija Janevskog prati jedan od najaktivnijih underground bendova na Balkanu – Bernays Propagandu i nevjerojatnu energiju koju ulažu u svoj rad, ali govori i o principu "uradi sam" (do it yourself)  koji članovi grupe smatraju ključnima za muzičku scenu na kojoj rade. Zajedno s pobjednikom DORF-a  u Dokukino stiže i ‘'Živjeti od zraka / Vivir Dal Air'’ španjolskog redatelja Davida Maciana, izuzetno interesantan kratkometražni portret čovjeka koji je fućkao u soundtrackovima nekih od najpoznatijih špageti-vesterna Sergia Leonea .

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije