Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sportski dokumentarni film o jednoj od najtrofejnijih obitelji svijeta

Nastavak velike turneje filma Gnothi Seauton powered by HEP

Kostelići
15.09.2016.
u 16:23

Sportski dokumentarni film o jednoj od najtrofejnijih obitelji svijeta, obitelji Kostelić, na velikoj turneji diljem Hrvatske, zahvaljujući generalnom pokrovitelju HEP-u, izazvao je ovacije i iskreno oduševljenje u svakom od desetak gradova gdje je prikazivan.

Turneja Gnothi Seauton, uz generalno pokroviteljstvo tvrtke HEP koja je prepoznala vrijednost projekta, bila je izuzetno uspješna te se nastavlja u hrvatskim gradovima koji će također imati jedinstvenu priliku podsjetiti se još jednom na sve velike uspjehe naših fenomenalnih sportaša.

Turneja powered by HEP nastavlja se u Opatiji, na Opatijskom sportskom danu koji je ušao u Kurikulum škole te su opatijski učenici imali priliku vidjeti pozitivnu priču o uspjehu Janice i Ivice Kostelić. Gnothi Seauton je autentična priča, koja je i edukativnog karaktera budući da potiče na zdrav stav prema životu i sportu te je velika inspiracija i motivacija pogotovo mladim sportašima, ali i svima ostalima jer je najbolji dokaz da se trudom, radom i upornošću može postići sve što se želi.

Janica i Ivica Kostelić pod trenerskim vodstvom oca Ante Kostelića s 10 osvojenih olimpijskih medalja postavili su visoko ljestvicu uspjeha u skijanju koju će teško netko dostići. Gnothi Seauton, autorski film Brune Kovačevića, dokazao je da postoji interes i van granica Hrvatske o neponovljivoj obitelji Kostelić zahvaljujući kojima su hrvatski sport, ali i Hrvatska, u svijetu promovirani na najbolji način kroz vrhunski sport i nevjerojatno priču o volji, trudu i odricanju.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije