Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dani hrvatskog filma

Nagrade za životno djelo Tomislavu Kurelcu i Ivici Rajkoviću

'16.04.2012., Zagreb - U kino SC otvoreni su 21. Dani hrvatskog filma. Ivica Rajkovic, filmski snimatelj, dobitnik nagrade za zivotno djelo Zlatni Oktavijan.  Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL'
'Tomislav Miletic/PIXSELL'
17.04.2012.
u 12:42

Sutrašnji dan obilježit će ironična večer "Titlujem srpske filmove za Dane hrvatskog filma"

Tradicionalnom dodjelom nagrada u zagrebačkom Studentskom centru otvoreni su 21. dani hrvatskog filma.

Cehovsku nagradu Hrvatskog društva filmskih kritičara "Vladimir Vuković" za životno djelo dobio je naš ugledni kritičar Tomislav Kurelec, dok je nagradu Oktavijan za životno djelo dobio snimatelj Ivica Rajković. U čast Rajkoviću u subotu će na Danima biti prikazan film "Divlji anđeli" Fadila Hadžića koji je ovaj laureat snimao 1969. godine.

U konkurenciji Dana ove se godine prikazuje 111 film, a među popratnim događanjima posebno se ističe ironična večer "Titlujem srpske filmove za Dane hrvatskog filma" najavljena za srijedu u 20.30 sati u Teatru &TD. (mz/VLM)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije