Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Festival jugoistočnih filmova

Nagrade Snježani Tribuson i Goranu Navojcu

15.06.2016.
u 12:56

Hrvatska premijera filma očekuje se tijekom srpnja na 63. Pulskom filmskom festivalu,

Komedija “Sve najbolje” Snježane Tribuson osvojila je dvije vrijedne nagrade na festivalu SEE - South East European Film Festival (festivalu jugoistočnih filmova). Podijeljen u tri izdanja, festival se odvijao u Parizu, Berlinu i kineskom Ningbou, a hrvatski se film vratio s pariškog dijela s nagradom Snježani Tribuson za režiju, a s berlinskog Goranu navojcu za najboljeg glumca.

Radnja film smještena je u božićno vrijeme, a prati ispreplitanje sudbina usamljene slastičarke Verice (Ksenija Marinković), svjetski uspješne operne pjevačice Brankice (Renata Pokupić) i karizmatičnog baritona Martina (Ozren Grabarić). U niz komičnih ljubavnih zgoda i nezgoda upleten je i slatkorječivi soboslikar Ljubo (Goran Navojec) čijem šarmu ne mogu odolijeti mnoge žene, pa tako niti Verica.

Hrvatska premijera filma očekuje se tijekom srpnja na 63. Pulskom filmskom festivalu, a početak službene kino-distribucije najavljen je za kraj 2016. godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije