Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Konačno u ulozi za Oscara?

Leonardo DiCaprio je Povratnik

Povratnik
Foto: PR FOTO
1/3
29.09.2015.
u 15:46

Inspiriran istinitim događajima, Povratnik je uzbudljivo filmsko remek djelo koje prikazuje epsku avanturu preživljavanja jednoga muškarca i izuzetnu moć snage ljudskoga duha. U ekspediciji u neistražene dijelove američke divljine, legendarnog istraživača Hugha Glassa (Leonardo DiCaprio) brutalno je napao medvjed, a pripadnici njegovog tima, predvođeni Johnom Fitzgeraldom (Tom Hardy) su ga tako teško povrijeđenog ostavili da umre u divljini. Vođen jakom voljom kao jedinim oružjem, okružen surovom zimom i neprijateljskim plemenima, Glass se bori za život, dok želja za osvetom nad dojučerašnjim prijateljima ne jenjava.

Nema sumnje da će ovaj film biti u utrci za Oscara, a svi iščekuju hoće li Leo DiCaprio konačno ovom ulogom dobiti toliko željeni zlatni kipić za glavnu mušku ulogu.

U ostalim glavnim ulogama nalaze se Domhnall Gleeson, Will Poulter i Lukas Haas.

Redatelj i glumci su garancija vrhunske priče a da će ovo biti također i vizualna poslastica garantira i ime Emmanuela Lubezkija, Oscarom nagrađenog za filmove "Gravitacija" i "Birdman".

Ostaje nam još samo da pričekamo polovinu siječnja 2016., kada bi film u distribuciji Blitz Filma trebao stići u domaća kina.

 

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije