Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijenos događanja

Kronike Motovun Film Festivala na HRT3

Motovun Film Festival 2011.
Duško Marušić/PIXSELL
23.07.2014.
u 16:23

Motovun Film Festival svojim 17. izdanjem nastavlja prošlogodišnju tradiciju svakodnevnog televizijskog izvještavanja o festivalskim događanjima. Televizija Student svakoga dana snimat će motovunske kronike u trajanju od 10 minuta koje će gledateljima pružiti uvid u najbolje od festivala – intervjue s filmskim i glazbenim gostima, reportaže s koncerata te različite umjetničke performanse. 

Kronike Motovun Film Festivala bit će emitirane na Trećem programu Hrvatske radiotelevizije (HTV3), a prvu u nizu bit će moguće gledati već na prvi dan festivala, 26. srpnja. Medijski partner HRT također šalje svoje novinarske snage u Motovun, a osim televizijskih i radijskih izvještaja o festivalu koji će biti emitirani u glavnim informativnim emisijama, Četvrti program Hrvatske radiotelevizije (HTV4) kroz posebne rubrike otvorit će prostor festivalskim događanjima.

Motovunski program emitirat će se tijekom cijeloga dana za vrijeme trajanja Motovun Film Festivala.

>> Kino Billy - novost na Motovun film festivalu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije