Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARINCI NA KUPI

Karlovčani statisti u filmu 'teškom' 40 milijuna dolara

Luc Besson
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
1/16
23.06.2015.
u 07:45

Slavni francuski redatelj Luc Besson nije na setu. Ne vjerujemo da će navratiti, ali nikad se ne zna, kažu u ekipi u kojoj je 200 ljudi

Snimanje megaspektakla “The Lake” u Karlovcu nastavljeno je na obali Kupe, gdje je sagrađena drvena kula koja će biti dio priče o pronalasku blaga na dnu jezera. Filmska ekipa od oko 200 ljudi ondje će se zadržati tjedan dana, a svoje sekunde u 40 milijuna dolara vrijednom filmu za koji je scenarij napisao slavni Luc Besson naći će i nekoliko Karlovčana koji su angažirani kao statisti.

– Luc je, koliko znamo, stigao u Zagreb, a iako ne vjerujemo da će navratiti, nikad se ne zna. Osim u Karlovcu, snimamo i u drugim gradovima, u Istri, na Krku, Ogulinu, pa i u Zagrebu – kažu na setu koji je zanimljiv i brojnim Karlovčanima koji zastanu uz obalu rijeke da bi pogledali silne kombije, kranove, velike kamere, šatore...

Trebala bi stići i većina iz glavne glumačke postave koju čine Sullivan Stapleton, Charlie Bewley, Diarmaid Murtagh i oskarovac J. K. Simmons, no na setu će ih biti teško prepoznati maskirane u američke marince.

>>Snimljeni noćni 'kišni' kadrovi s glavnom glumicom filma Luca Bessona

>>Niče drveni vojni toranj za novi Bessonov film

>>Luc Besson u Hrvatskoj snima 'akcijsku pucačinu'

Komentara 2

R0
R00kie
08:23 23.06.2015.

vec sam mislio da HDZovi srbi kojima huska narod i skrece pozornost s pravih problema ipak nisu izmisljeni no sve je samo montaza za film :)

Avatar R.o.n.i.n
R.o.n.i.n
08:52 23.06.2015.

Jel ima glavna uloga za mene ?????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije