Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Animirana avantura koja se ne smije propustiti

Jesen u znaku pčelice Maje

Pčelica Maja
Foto: PR FOTO
1/4
28.10.2014.
u 10:34

Najdraža pčelica Maja u velikom je stilu dozujala u Cineplexx kina gdje su je s nestrpljenjem dočekali brojni mališani, ali i oni malo stariji. Za Maju se traži ulaznica više i čini se da će ova kino jesen biti u znaku preslatke animirane avanture.

Uz pčelicu Maju su odrasle generacije, ali je svejedno teško za povjerovati da je vesela i znatiželjna Maja nedavno proslavila stoti rođendan. Još je davne 1912. godine njemački pisac Waldemar Bonsels ispisao stranice romana o avanturama pčelice Maje i njezinih prijatelja ni ne sluteći kakvu će popularnost doseći. U svoju kino avanturu i pohod na nove fanove Maja je krenula odlučno sa svojim prijateljem Pavom koji joj pomaže u spašavanju košnice od pohlepne kraljičine savjetnice čime okončavaju dugotrajno neprijateljstvo između pčela i stršljena. Pozitivni dojmovi brojnih posjetitelja pokazatelj su da će Maja još dugo potpirivati dječju maštu i učiti nas o pravim životnim vrijednostima.

Film je dostupan i u 3D verziji, a oni koji ga još nisu pogledali sigurno će se obradovati nadolazećem Family dayu koji će se održati 8.11. (11-17h) u Cineplexx kinima. Na Family dayu će svi posjetitelji uz Pčelicu Maju moći gledati i „Robi: Uzbuna na Orlovu vrhu“ te „Koko 3: Ljubav ili smrt“ po posebnoj cijeni ulaznice od 20kn za 2D verziju filma. Family day ne bi bio potpun bez zabavnih igara, maskota i prigodnih poklončića koji neće izostati niti ovaj put.

Dodatne informacije o Family dayu pogledajte ovdje.

Pogledajte službeni trailer filma ˝Pčelica Maja˝

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije