Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
magija otoka sunca

Je li ovo najljepši film ikad snimljen o otoku Hvaru?

Fisherman's Conversations
Foto: Screenshot
1/6
17.08.2014.
u 13:57

Fisherman's Conversations (Ribarski razgovori) redateljice Chiare Bove Makiedo gotovo da je jedan od najljepših filmova posvećenih otoku Hvaru

Fisherman's Conversations (Ribarski razgovori) film je mlade redateljice Chiare Bove Makiedo koja svoja ljeta od rođenja provodi na otoku Hvaru, odakle potječe njena obitelj.

Makiedo je svojom kamerom uhvatila prekrasne vizure ovog srednjodalmatinskog otoka i otkrila neke od njegovih najskrivenijih tajni, koje vide samo lokalni stanovnici.

Život ribara i težaka ono je što je oblikovalo život na najsunčanijem jadranskom otoku, iako je danas možda poznatiji po turizmu.

Fisherman's Conversations možda je film koji je svojim prekrasnim kadrovima uhvatio magiju otoka, a gotovo da je jedan od najljepših filmova posvećenih čudesnom Hvaru.

>>Hvar i Brač su idealne mediteranske destinacije

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije