Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Posljednji Jedi'

Izašla uzbudljiva dugoočekivana najava za novi film Ratova zvijezda

l
14.04.2017.
u 20:15

I sam trailer je pun događanja i bogate radnje pa se fanovi itekako mogu nadati još jednom vrhunskom filmu

Nakon dugog čekanja, ljubitelji slavne sage Ratova zvijezda konačno su dobili priliku dobiti naznaku kako će izgledali VIII. film, nastavak odlično primljene "Sila se budi"

Napokon možemo po prvi puta baciti oko isječke iz "Posljednjeg Jedija.

" Kao što smo se i nadali, nevjerojatan je, opravdano piše portal io9. Kratka najava obećava puno uzbuđenja i nastavak velike bitke između svjetla i tame.

Pogledajte najavu:

I sama najava je puna događanja i bogate radnje pa možemo maštati kakav će tek biti film.

Gledat ćemo Reyev trening s Lukeom, a u ovom kratkom djeliću filma vidjeli smo puno obećavajućih prikaza akcije i novih svjetova.

Također, vidjeli smo da će se odvijati velika bitka između sila "Otpora" i "Prvog reda". Također, zanimljive riječi umornog učitelja Skywalkera daju naslutiti u kojem smjeru će se radnja odvijati...

- Vrijeme je da Jediji završe... - rekao je Skywalker.

"Posljednji Jedi" ima premijeru u prosincu ove godine.

Foto: Disney

>> Procurili detalji oko novih "Ratova zvijezda": glumit će i poznati pjevač

Komentara 1

DU
Deleted user
07:05 15.04.2017.

Kozmička avantura svijesti u stvarnosti ima sretan završetak stvorivši Prijestolje iznad ovozemaljskog "ljudskog prvog reda". Trenutak Božanske Misli nama ljudima su svjetlosne godine! Tako nekako.Sretan Uskrs!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije