Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Blockbuster

Iščekivani Interstellar Christophera Nolana u studenom u kinima

Interstellar
Foto: Blitz
18.09.2014.
u 13:13

Ljubitelji pravih znanstveno-fantastičnih filmova s nestrpljenjem očekuju nove materijale o priči koja prati brižnog oca Coopera (Matthew McConaughey) i njegovo međuzvjezdano putovanje

Jedan od iščekivanijih filmova godine, Interstellar, u kojem su sna­ge udružili redatelj Christopher Nolan i trenutno najtraženiji hollywoodski glumac Matthew McConaughey šest tjedana prije dolaska u kina uspio je u najvećoj tajnosti sačuvati gotovo sve detalje vezane uz ovaj atraktivni blockbuster. 

Osim dva objavljena trailera i jedne fotografije iz filma, javnosti je tek sada predstavljen službeni plakat na kojem se nalazi ovogodišnji dobitnik Oscara i Zlatnog globusa u astronautskom odjelu. 

 

Ljubitelji pravih znanstveno-fantastičnih filmova s nestrpljenjem očekuju nove materijale o priči koja prati brižnog oca Coopera (Matthew McConaughey), bivšeg pilota i inženjera koji se posvetio mirnom životu farmera, i njegovo međuzvjezdano putovanje na koje će krenuti nakon što skupina znanstvenika otkrije rupu u svemiru koja bi mogla biti ujedno i spas ljudskoj vrsti. No, ovaj herojski pothvat izgleda i kao put s kojeg nema povratka... 

U filmu se pojavljuju i Anne Hathaway, Michael Caine, Jessica Chastain te Casey Affleck.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije