Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najbolje otvaranje

Šojka rugalica ruši rekorde gledanosti u domaćim kinima!

šojka rugalica
Foto: PR FOTO
1/2
23.11.2015.
u 13:07

Filmska franšiza ovoga četvrtka pojavila se sa svojim četvrtim nastavkom u domaćim kinima i ostvarila najbolje otvaranje serijala sa više od 22 000 gledatelja

Igre gladi zasluženo su se našle na vrhu nakon vikend otvaranja i još jednom potvrdile da imaju ono nešto što ih čini zaista posebnima i zbog čega broj njihovih poklonika sa svakim novim izdanjem sve više raste.

Filmska franšiza ovoga četvrtka pojavila se sa svojim četvrtim nastavkom u domaćim kinima i ostvarila najbolje otvaranje serijala sa više od 22 000 gledatelja. Film IGRE GLADI: ŠOJKA RUGALICA 2. DIO prošao je uspješno i u svijetu. Dovoljno je reći da se otvorio kao broj 1 u 81 od 87 tržišta, od kojih je jedan i Hrvatska

Igre gladi: Šojka rugalica – 2. dio završno je poglavlje u kojem Katniss Everdeen [Jennifer Lawrence] shvaća da ulog više nije goli život, već i budućnost svega. Panem je u općem ratu, a Katniss se suočava s predsjednikom Snowom [Donald Sutherland] u konačnom obračunu. S najbližim prijateljima Galeom [Liam Hemsworth], Finnickom [Sam Claflin] i Peetom [Josh Hutcherson] Katniss kreće u misiju s jedinicom iz Okruga 13. Svi će riskirati živote da bi spasili Panem i inscenirati atentat na predsjednika Snowa koji je postao opsjednut idejom njenog uništenja. Ova borba bit će opasnija od bilo koje u areni.

Osim oskarovke Jennifer Lawrence, u  filmu IGRE GLADI: ŠOJKA RUGALICA 2. DIO u ostalim su ulogama: Liam Hemsworth, Josh Hutcherson, Woody Harrelson, Elizabeth Banks, Stanley Tucci, Julianne Moore te Philip Seymour Hoffman. 

>>Evo koje zvijezde su došle na premijeru filma Igre gladi

>>Stiže nam spektakularna završnica svjetskog fenomena

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije