Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
9. Vukovar Film festival

Gužva na Woody Allenu, rumunjski Tarantino oduševio gledatelje!

vukovar film festival
Foto: VFF
1/5
26.08.2015.
u 14:25

U sklopu festivala upriličeno je i svečano otvaranje izložbe Glumice, pokojne fotografkinje Kate Barry

Od samoga otvaranja u Vukovaru vlada veliki interes za filmske projekcije, kao i druge sadržaje, 9. Vukovar film festivala. Tako je rumunjski film „Bravo!“, redatelja Radua Judea, oduševio gledatelje. Karta više tražila se i za projekciju novoga filma Woodya Alena „Nerazuman čovjek“, u kojem glavnu ulogu ima Joaquin Phoenix, a što je bila i hrvatska premijera toga filma.

U sklopu festivala upriličeno je i svečano otvaranje izložbe Glumice, pokojne fotografkinje Kate Barry, koja je fotoaparatom ovjekovječila brojne poznate francuske glumice. Izložbu je otvorio ravnatelj Francuskog instituta Luc Levy a izložba je ostvarena u suradnji s Rendez Vousom- festivalom Francuske u Hrvatskoj.

>> Filmovima 'Horvatovi' i 'Dok smo sanjali' počeo 9. Vukovar film festival

Komentara 2

IA
iamia
17:06 26.08.2015.

na woodyju allenu mozda?

IA
iamia
17:06 26.08.2015.

na woodyju allenu mozda?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije