Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Filmski megahit

Nemoguća misija: Odmetnuti u hrvatskim kinima pogledajte pretpremijerno već u srijedu!

nemoguća misija:odmetnuti
Foto: Promo foto
1/5
27.07.2015.
u 13:21

Karte su puštene u pretprodaju i ne sumnjamo da će, sudeći po traileru i reakcijama fanova, ovo biti još jedan megauspješan nastavak.

Novi nastavak planetarno popularne Nemoguće misije pretpremijerno u hrvatska kina stiže već u srijedu, 29. srpnja!

Karte su puštene u pretprodaju i ne sumnjamo da će, sudeći po traileru i reakcijama fanova, ovo biti još jedan megauspješan nastavak. Ako tome pridodamo i činjenicu da glavni glumac Tom Cruise, koji u filmu glumi već kultnoga Ethana Hunta, sve opasne scene i nevjerojatne akrobacije izvodi potpuno sam i bez pomoći kaskadera, sigurni smo da nas čeka adrenalinom nabijena fenomenalna akcijska avantura koja će puniti kino-dvorane.

Osim uobičajenih kino formata, Nemoguća misija: Odmetnuti bit će prikazana i u CineStarovim premium formatima kao što su IMAX i 4DX. Film Nemoguća misija: Odmetnuti u kina stiže u distribuciji Blitz filma.

Već smo imali priliku pogledati snimanje opasne scene u kojoj Tom Cruise visi sa ogromnog Airbus A400M aviona u letu. Sada vam donosimo nove, jednako nevjerojatne kadrove sa snimanja koji prikazuju Tomovu zastrašu­juću spretnost i hrabrost tijekom snimanja najopasnijih scena.

>>Slavni glumac ponovno ljubi i to 29 godina mlađu asistenticu

>>Ovo je 5 ljetnih blockbustera koje ne smijete propustiti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije