Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oscar revija

Filmovi nominirani za Oscara od sinoć u CineStar kinima

Oscar
Foto: PR FOTO
1/18
23.01.2015.
u 13:52

Birdman, Snajperist, Odrastanje, Hotel Grand Budapest, Teorija svega, Sudac samo su neki od 20 sjajnih filmskih naslova koje sljedećih 10 dana možete pogledati u CineStar kinima na upravo započetoj 11. Oscar reviji.

Nakon 86 godina održavanja, čini se da na Oscar kladionicama situacija nikada nije bila neizvjesnija. Američka Akademija filmskih znanosti i umjetnosti, naime, ove je godine samim ulaskom na listu odabranih nagradila vrlo raznolike filmove, a da se radi o iznimno kvalitetnim ostvarenjima potvrđuje podatak da će o pobjedniku odlučivati pravi photo finish budući da su se dva filma našla nominirana u 9 kategorija (Birdman i Hotel Grand Budapest), 8 je dobila Igra oponašanja, po 6 Odrastanje i Snajperist Clinta Eastwooda, dok se s 5 nominacija mogu pohvaliti čak 4 filma među kojima su sjajna biografska drama Teorija svega i očaravajuća SF avantura Christophera Nolana Interstellar.

I dok kladioničari muku muče, filmoljupci zadovoljno trljaju rukama jer je ovaj puta sasvim jasno da je zaista svaki nominirani film vrijedan gledanja. Zahvaljujući CineStaru, to im je i omogućeno tijekom sljedećih 10 dana koliko traje specijalni revijalni program posvećen upravo najvrednijoj filmskoj nagradi i naslovima koji se ove godine bore za nju. Na programu 11. Oscar revije tako će se naći premijere kao što su Birdman, Snajperist, Odrastanje, Sudac i Teorija svega, dok će se drugi filmovi, poput velikog jesenskog triler hita Nestala Davida Finchera ili urnebesnog Hotela Grand Budapest Wesa Andersona, prikazivati za sve koji su ih slučajno propustili pogledati kao i za one koji ih žele pogledati još jednom, a takvih će zasigurno biti mnogo.

11. Oscar revija traje do 31.1., nakon čega se zagrijavanje prije dodjele seli na male ekrane i to na CineStar TV Premiere kanale na kojima će od 1. do 22. veljače biti prikazan izbor najboljih prošlogodišnjih slavljenika među kojima su Vuk s Wall Streeta i 12 godina ropstva.

Ovogodišnja novost je i 1+1 akcija MasterCarda, generalnog sponzora 11. Oscar revije, zahvaljujući kojem svi koji kupe ulaznicu za ovaj prestižni program na blagajnama CineStara i plate ju MasterCard ili Maestro karticom drugu će ulaznicu dobiti na poklon. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije