Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Popularna franšiza

Donosimo prvi trailer filma - Transformers: Posljednji vitez

Transformers: Posljednji vitez
Foto: PR FOTO
1/3
06.12.2016.
u 12:00

Redatelj Michael Bay je ponovno preuzeo redateljsku palicu nastavka svima već poznatog serijala o Transformerima. Transformers: Posjednji vitez je peti nastavak ovog serijala nastalog prema jednoj od najpopularnijih dječjih igračaka.

Pripovjedač Anthony Hopkins nas uvodi u priču povijesnim prizorima, uz scene viteza na konjima, zapaljenim strijelama do nacističke Njemačke pa sve do suvremenog doba. Grad je devastiran, Optimus Prime pluta beživotno u svemiru, a Cade Yeager je tražen od strane vlasti. Da stvar bude gora, nezaustavljiva sila zla ide prema Zemlji...

Mark Wahlberg i Stanley Tucci ponovit će svoje uloge zajedno s Joshom Duhamelom, Tyreseom Gibsonom, i Johnom Turturrom, a u novom nastavku će im se pridružiti i Anthony Hopkins, Laura Haddock te Isabela Moner.

Transformers: Osveta poraženih, drugi nastavak filma o Transformerima, 2009. godine bio je najveći film ljeta. Četvrti nastavak iz 2014. godine, Transformers: Doba izumiranja, bio je jedini film te godine koji je zaradio milijardu dolara. Peti nastavak sadrži i više nego što očekujemo od franšize: ogromne robote, masivne eksplozije uz neobičan dodatak vitezova Okruglog stola i troglavih Transformer zmajeva, stoga ne sumnjamo u uspjeh i ovog nastavka.

Transformers: Posljednji vitez, u distribuciji Blitza, u domaća kina stiže na ljeto 2017. godine.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije