Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Originalni triler

Donosimo novi trailer filma M. Night Shyamalana Podvojen

Podvojen
Foto: PR FOTO
1/3
27.10.2016.
u 16:42

Scenarist, redatelj i producent filmova Šesto čulo, Neslomljivi i Misteriozni znakovi, M. Night Shyamalan, vraća se s novim originalnim trilerom Podvojen, koji zadire u misteriozni ljudski um. Nakon prošlogodišnjeg uspjeha filma Posjeta i ovoga puta se udružuje s producentom Jasonom Blumom (The Purge and Insidious series, The Gift). 

Dok mentalna podvojenost već dugo fascinira znanost, vjeruje se jedno ljudsko biće može manifestirati jedinstvene fizičke atribute za svaku ličnost koju posjeduje.

Iako je Kevinu (James McAvoy) njegova psihijatrica, dr. Fletcher (Betty Buckley) potvrdila da ima 23 različite ličnosti, ostaje još uvijek upitno koja ličnost dominira nad ostalima. Primoran da otme tri tinejdžerice vođene tvrdoglavom Casey (Anya Taylor-Joy), Kevin pokreće rat za opstanak među sobom i svim ličnostima u sebi - kao i svima oko sebe.

Shyamalan i Blum u filmu Podvojen su ponovno okupili ekipu filma Posjeta. Njihovi suradnici su producent Marc Bienstock i izvršni producenti Ashwin Rajan i Steven Schneider.

Podvojen, u distribuciji Blitza,u naša kina stiže krajem siječnja 2017. godine.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije