Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stiže u kina

Donosimo novi trailer epske priče o Ben-Huru

Ben Hur
Foto: PR
1/6
26.07.2016.
u 11:33

Film u distribuciji Blitza u naša kina stiže 25.kolovoza.

Paramount Pictures i Metro-Goldwyn-Mayer Pictures predstavljaju novi  trailer filma Ben-Hur.

Ben-Hur je epska priča o Judahu Ben-Huru (Jack Huston), princu kojeg je njegov usvojeni brat Messala (Toby Kebbell), časnik u rimskoj vojsci, lažno optužio za izdaju. Izgubivši titulu, obitelj i voljenu ženu (Nazanin Boniadi), Judah je poslan u ropstvo. Nakon godina provedenih na moru, Judah se vraća u svoju domovinu i traži osvetu, ali pronalazi iskupljenje.

Film je nastao prema bezvremenskom romanu Lewa Wallacea, Ben-Hur: A Tale of  the Christ iz 1880. godine. Uz gore navedene glumce u filmu ćemo gledati  Rodriga Santoroa te dobitnika nagrade Oscar Morgana Freemana. Izvršni  producenti su Mark Burnett, Roma Downey, Keith Clarke, John Ridley i Jason  F. Brown. Producenti su Sean Daniel, Joni Levin,  i Duncan Henderson.  Scenarij potpisuju Keith Clarke i John Ridley.

Film u distribuciji Blitza u naša kina stiže 25.kolovoza.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije