Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pretpremijerna projekcija

Deadpool – najneobičniji Marvelov superjunak okupirao Cinestar u Branimir Centru

Deadpool Cinestar
Foto: Sara Dombre
1/15
11.02.2016.
u 10:21

Superjunak bez dlake na jeziku oduševio okupljene posjetitelje CineStara

Sinoć je u multipleksu CineStar Zagreb u Branimir Centru najneobičniji Marvelov superjunak – Deadpool bez ikakve najave oduševio posjetitelje koji su se zatekli u kinu. CineStar srijeda tako je sinoć bila u znaku ovog najneuobičajenijeg superjunaka do sada. Dugo se neki film o strip superjunaku nije čekao s više znatiželje kao što se čeka Deadpool. Deadpool je jedinstven u Marvelovom univerzumu. Njegov stav potpuno je u neskladu s njegovim statusom antijunaka.

Deadpool sve okreće na humor i to u posebnom stilu. Upravo je sinoćnja pretpremijerna projekcija filma Deadpool u CineStaru bila obojana tom humorističnom notom. Na opće oduševljenje posjetitelja prepunog multipleksa CineStar u Branimir centru, Deadpool je 'sišao' s kino platna i prošetao kinom. Pa se tako stavio u ulogu smiješnog prodavača kino ulaznica, plesao je na kino pultu, fotografio selfie s posjetiteljima te prodavao kokice, ali je zavirio i u ostale CineStar kino dvorane pa se tako uvjerio da za nadolazeće Valentinovo CineStar kina nude pregršt zanimljivih naslova – Djedica pušten s lanca, Kako biti solo, Dankinja, Povratnik te mnogi drugi.

Tijekom njegovog posjeta CineStaru pala je i romansa između njega i posjetiteljice koja se pojavila u ženskoj varijanti kostima. Ovaj netipični superjunak u crvenom kostimu poznat kao superjunak bez dlake na jeziku oduševit će sve ljubitelje filmova o strip junacima te će zasigurno biti jedna od najzabavnijih Marvelovih ekranizacija do sada.

Deadpool je započeo život kao Wade Wilson, elitni operativac Specijalnih snaga koji se pretvorio u plaćenika. Kada otkrije vlastitu bolest u terminalnoj fazi, odluči pristupiti tajnom eksperimentalnom programu. Podvrgnut eksperimentu koji se nije smio dogoditi, Wade otkriva svoje nove super-moći ubrzanog zacjeljivanja te postaje svoj alterego Deadpool. Naoružan, novostečenim vještinama i mračnim, uvrnutim smislom za humor, Deadpool kreće u potragu za čovjekom koji ga je gotovo uništio. Film nije predvidljiv, a ujedno je razumljiv ljudima koji nisu upoznati s likom. U glavnoj ulozi se pojavljuje Ryan Reynolds, dok režiju potpisuje Tim Miller.

O kakvom je superjunaku riječ, vidjet ćete kada ga upoznate. Stoga, ako se želite nasmijati do suza, uputite se u najbliže CineStar kino te pogledajte ovo neuobičajeno filmsko ostvarenje u distribuciji Blitza i uvjerite se u postojanje nove klase superjunaka. Više informacija kao i kupnja ulaznica online možete pronaći ovdje.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije