Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
‘divlja cesta’

Četvrti Mad Max u kina stiže 2015.

Mad max 4
25.07.2014.
u 16:54

Kultni serijal dobio novi nastavak

        Kultni film Mad Max dobiva četvrti nastavak pa u kina iduće godine dolazi film “Pobjesnjeli Max – Divlja cesta”. Film je u postprodukciji i očekuje se da će u kina doći na proljeće 2015.

Radnja ovog apokaliptičnog filma ponovno se odvija u budućnosti u pustinji, u kojoj se preživjeli bore za opstanak. George Miller, režiser, koproducent i koscenarist ostao je vjeran svojoj omiljenoj filmskoj priči, no promijenili su se glumci – u glavnoj ulozi je Tom Hardy koji je zamijenio Mela Gibsona. Charlize Theron glumi Furiosu, hrabru ženu od akcije koja vjeruje da je njezin opstanak moguć ako uspije prijeći pustinju iza koje se nalazi domovina.

U ostalim ulogama su Rosie Huntin­gton-Whiteley, Nicholas Hout te Zoë Kravitz. Originalni Mad Max (1979.) proslavio je Mela Gibsona i lansirao ga među najplaćenije filmske zvijezde. Gibson je odigrao ulogu osamljenog policajca koji želi osvetiti suprugu, sina i partnera nakon što ih je ubila motoristička banda. Film je ove godine proslavio 35 godina od prve projekcije.

Drugi nastavak “Mad Max – Cestovni ratnik” snimljen je dvije godine kasnije i požnjeo je velik uspjeh, ocijenjen kao punokrvni ep brzine i pokolja. Najslabije je ocijenjen treći nastavak Mad Maxa snimljen 1985.     

>> Uzbudljivi vikend na Fantastic Zagrebu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije