Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova odgoda

Cameron razočarao obožavatelje: Avatar2 neće biti prikazan 2018.

'avatar_nnn_ekr_011010'
Foto: ''
11.03.2017.
u 00:05

Film iz 2009. studija Twentieth Century Foxa, fantastična avantura smještena u izmišljeni magični svijet Pandoru, zaradio je 2.8 milijardi dolara u kino dvoranama diljem svijeta.

Nastavak filmskog rekordera svih vremena "Avatara" ponovno je odgođen i neće stići u kina 2018. kao što se očekivalo, rekao je u petak režiser James Cameron.

On je listu Toronto Star rekao da istovremeno radi na sva četiri planirana nastavka i da datum prikazivanja "Avatara2" još nije određen.

"Ljudi moraju shvatiti da se ovdje radi o nizu filmova. Ne radimo samo 'Avatara2', nego "Avatara" 2,3,4,5...To je poduhvat epskih razmjera", dodao je.

Film iz 2009. studija Twentieth Century Foxa, fantastična avantura smještena u izmišljeni magični svijet Pandoru, zaradio je 2.8 milijardi dolara u kino dvoranama diljem svijeta.

Nastavak je trebao biti prikazan 2014. i otad je odgađan najmanje tri puta.

>>James Cameron za novi "Avatar" roni čak sedam milja pod morem

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije