Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dirljiva priča o gubitku, razumijevanju i pomirenju s Bogom

Brojni poznati u Kaptol Boutique Cinema by Cinestar oduševljeni filmom 'Koliba'

Kaptol Boutique Cinema
Foto: Sarah Dombre
1/14
05.04.2017.
u 15:19

Sinoć je u novootvorenom kinu, Kaptol Boutique Cinema by CineStar na drugom katu centra Kaptol održana projekcija filma Koliba, snimljenog prema istoimenom bestselleru William P. Younga, prodanom u više od 25 milijuna primjeraka i prevedenom na više od 40 jezika. Dirljiva priča koja je dotakla mnogobrojne čitatelje bavi se kontroverznim pitanjem - gdje je Bog u trenucima ljudske patnje? Priča je to  koja je uzburkala čitalačke strasti o gubitku, dubokoj tuzi, razumijevanju i pomirenju s Bogom.

Glavni lik suočen je s brutalnim ubojstvom kćeri koja je oteta tijekom obiteljskog izleta i nađena u napuštenoj kolibi u divljini Oregona. Četiri godine nakon toga, prima čudnu poruku, poziv da posjeti onu istu kolibu, gdje doživi susret s Bogom, odnosno sa Svetim Trojstvom. Nakon što dobije odgovore na mnoga vječna pitanja, miri se s Bogom, kojemu je, otkako mu je ubijena kći, gotovo okrenuo leđa. Film nisu propustili pogledati ni mnogi poznati: Daniela Trbović, Antonija Šola, Ana Vilenica, Marija Borić, Kristina Krepela, Iris Androšević Pinjuh, Ana Radišić, Lea Mijatović, Marijana Mikulić, Dean Pelić, Antonio Franić te mnogi drugi. Prije same premijere nastupio je zbor duhovne glazbe- Emanuel.

Ono što je glavni lik doživio zaprepastit će vas i promijeniti možda točno koliko je promijenilo i njega. U glavnim ulogama pojavljuju se Sam Worthington, Radha Mitchell te Octavia Spencer. Dirljivu priču od producenata filmova 'Pijev život' i 'Priča o prvaku', u distribuciji Blitza, možete pogledati  u najbližem CineStar kinu ili najšarmatnijem kinu u Hrvatskoj - Kaptol Boutique cinema.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije