Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

FIFA15, Battlefield i druge igre na akciji, provjeri!

FIFA15, Battlefield i druge igre na akciji, provjeri!
Foto: Mondo.hr
PR
Autor
PR članak
08.06.2015.
u 16:06

Mondo.hr ti donosi odličnu akciju na PS i PC igre do 14. lipnja. Uštedi do 200 kn na FIFA, Battlefield, Simse, Dragon Age i druge.

Samo te jedan klik dijeli od ulaska u gamerski svijet prepun hit igara po odličnim, sniženim cijenema. Provjeri ponudu jer uštediti možeš do 200 kn!

Nogomet nikad nije bio realniji

Realističan travnjak, detaljno obrađena publika i epski golovi – sve te to očekuje u FIFA 15. Ovaj nastavak simulira igru do najsitnijih detalja uz napredniju grafičku prezentaciju pa ćeš imati dojam kao da si na pravom nogometnom terenu. Akcijska cijena igre za PC i PS3 iznosi 299,99 kn.

Uz Simse ne može biti dosadno

Uđi u svijet Simljana koji su u četvrtom nastavku življi nego ikada prije. Oni osjećaju i izražavaju svoje emocije, kreću se prirodnije te rade više stvari istovremeno. Limited Edition PC paket sadrži igru The Sims 4 i Life of the Party dodatni digitalni sadržaj, a odabrati možeš i Premium Edition PC za 299,99 kn.

Borba protiv kriminala upravo počinje

S Battlefield Hardline zakorači u opasnu borbu protiv kriminala kao single player ili u multiplayer igri te lutaj rubnim dijelovima Los Angelesa. Na tebi je da odlučiš kako će završiti borba između policajaca i kriminala. Cijena za PS i PS3 iznosi 299,99 kn, a za PS4 399,99 kn.

Pogledaj cijelu akcijsku ponudu na Mondo.hr i uštedi do 14. lipnja.

Želite prijaviti greške?