Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

FIFA 15: Još samo do ponoći popust i besplatna dostava!

FIFA 15: Popust i besplatna dostava za sve prednarudžbe
Foto: Mondo
1/9
PR
Autor
PR članak
15.09.2014.
u 10:47

FIFA 15 za PS3 i PS4 izlazi 26. rujna. Osiguraj svoj primjerak već sada jer Mondo svakoj prednarudžbi poklanja super popust i besplatnu dostavu.

Bez obzira na to jesi li stari fan ili se tek spremaš postati fan, FIFA 15 u potpunosti će te oduševiti. Najveća novost je to što sve izgleda realnije te će po prvi puta u povijesti FIFA videoigara igrači imati sjećanja i mogućnost pokazivanja emocija s preko 600 novih emocionalnih reakcija. 

Osjeti stvarnu atmosferu s nogometnog stadiona

Iskusi zapanjujuće iskustvo nogometnog terena s realističnijim travnjakom, animiranim reklamama i detaljno obrađenom publikom. FIFA 15  simulirat će igru do najsitnijih detalja uz napredniju grafičku prezentaciju. Loše borbe, propuštene prilike, epski golovi od sada će biti situacije na koje će reagirati svih 22 igrača na terenu, baš kao i u stvarnom životu.

Igraj sa stvarnim akcijama s unaprijeđenim Game Playom – lopta se od sada potpuno realistično vrti i odskakuje, što će ti pružiti potpunu kontrolu nad obranom. Novost je i štopanje lopte prsima te trčanje unatrag, a igrači u obrani od sada će koristiti čitavo tijelo. Izrazi lica i govor tijela dopustit će ti da doživiš stav i emocije svog omiljenog igrača. Igra izlazi 26. rujna.

Budi prvi, predbilježi se na Mondu i uštedi!

Predbilježi se već danas za igru FIFA 15 i ostvari super popust te besplatnu dostavu.  Promotivna cijena je 419,99 kn za PS3 i 469,99 za PS4. 

Predbilježiti se možeš do datuma izlaska igre, zaključno s 25. rujnom. Nakon tog datuma videoigru ćeš moći kupiti po regularnoj cijeni (499,99 kn za PS3 i 549,99 kn za PS4).

GTA V, PES 2015... Predbilježi se i za ostale novitete!

Pogledaj i ostale novitete koji će razveseliti svakog gamera: Pro Evolution Soccer 2015, Assassin's Creed Unity, Call of Duty Advanced Warfare, NBA 2K15, DriveClub, NBA Live 15, GTA V... I za ove naslove možeš se predbilježiti već danas i ostvariti popuste i besplatnu dostavu. Posjeti Mondo i provjeri ponudu!

 

Napomena: Na Mondo Internet Supershopu možeš plaćati svim karticama (American Express i Diners do 12 rata), pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom).

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?