Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Felix

Pogledajte i ostala izdanja
None

Komentara 1

MI
miso
08:39 18.05.2015.

... E, moj Slavko, jesu i tebe nasanjkali. Pa nisu oni rehabilitirali četnike, nego su samo rekli da je konkretan proces jednom od njih bio nepravedan. … Budući da su svi shvatili onako kako si i ti pomislio, tj. onako im paše, da su svi četnici time rehabilitirani, a nisu, sad će naši, Zoki i Vesnica, podići tužbu za zločin onih koje smo mi pohvatali, pa da se dokaže ono što svi znaju, da su četnici bili zločinci. E, eeee, ee, moj Slavko, … , ali gore od svega toga je da će sada rehabilitirati i nas, pa će nas vratiti na 15. svibanj 1945. … Tako ćemo svi, i četnici i mi, biti proglašeni zločincima. Znači jedina ispravni bit će oni koje ovdje nismo spomenuli … Eto, to ti je kad povjesničarima dadeš da rade svoj posao, … Osnutak države na koncu ćemo slaviti 10.4. …. E, eeee, moj Slavko, barem ti ćeš imati neke koristi, mislim Slavko dođe od slavlja, a ja nikakve, mislim Mirko dođe od mira.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Još Felixa