Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Felix

Pogledajte i ostala izdanja
None

Komentara 1

MI
miso
08:07 20.04.2015.

S obzirom na današnju temu sad će ispasti po da je i Felix, poput mene jučer, zlonamjeran jer upozorava na gospodarsku i demografsku tragediju. … No, ne treba se brinuti. Naime, … po jedinom planu koji je kod nas uspješno zaživio, tj. planu 200, Hrvatska se sigurno neće sasvim isprazniti, ostat će nam čak i 800 članova njihovih obitelji. Ukupno, dakle 1000 ljudi. Zgodna zemlja za veliki plan! Patuljci, kozlići, Pepeljuge, vukovi i ostali stručni kadrovi – u tom slučaju kome uopće trebaju? Nikome. Slobodno se selite. Trgovati, svi preostali dobro znaju. A da su dobro istrgovali vidljivo je i po uspješnoj provedbi toga plana. Čestitam! P.S. Molim Felixa da bude blag u otvaranju ovakvih tema, jer time sigurno potiče na javljanje osjetljive kolege komentatore, koji se možda opet neće moći suzdržati reći da je ovaj naš put sasvim dobar i uspješan, što slušamo od svih dosadašnjih vlada. Priznajem, nekima očito jeste! Da slučajno nije, već bi ga odavno promijenili, a to žele, žele i žele svi odbjegli, a i preostali patuljci, kozlići, pepeljuge i vukovi. Ali njihove olovke još nisu dobro zašiljene, pa na listićima neprecizno zaokružuju. No, nisu samo olovke krive, nedostajao je do sada na listićima i 'Hrastoviti Živi Most'.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Još Felixa