Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neočekivani izbor

Gazdarica Anna izabrala nove sluge i iznenadila farmere!

farma
Foto: Screenshot
1/6
07.10.2015.
u 13:40

Gazdarica Anna dugo je razmišljala koga će odabrati za sluge, te je prije samog početka molila farmere da joj ne zamjeraju na njezinoj odluci

Iza nas je još jedan utorak u kojem je Farmu posjetila voditeljica Mia Kovačić s pitanjem – tko će biti nove sluge na Farmi.

Prvo je Mia upitala Gazdaricu što misli o novom farmeru Nedjeljku, na što je Gazdarica Anna rekla kako smatra da su ga svi farmeri lijepo prihvatili.

– Još ga trebamo malo upoznati, ali hoćemo s vremenom – kazala je.

Nedjeljko je dodao kako za sada nije imao nikakvih problema s farmerima te se nada da ih neće niti imati. Ivica se našalio na račun njegova rodna mjesta. – Samim time što je Bibinjac, mislim da sam dosta rekao – kazao je Ivica kroz smijeh.

Gazdarica odabrala nove sluge

Gazdarica Anna dugo je razmišljala koga će odabrati za sluge te je prije samog početka molila farmere da joj ne zamjeraju na njezinoj odluci. Za sluškinju odabrala je Saru jer kako kaže, razlog je jednostavan. Jedino Sara nije bila sluškinja.

Novi sluga bit će Josip. Anna smatra kako su razlog njegove godine. – Sve nas je manje, a posla ima jako puno. Mlađi dečki su sposobniji i trebaju nam jake ruke, mada se ti jako trudiš i puno radiš – rekla je Gazdarica. Smatra da razumije da nije pošteno to što su razlog njegove godine te se nada da joj to Josip neće zamjeriti.

Josip je očekivao novu titulu, ali je iznenađen što je Sara nova sluškinja. Ne razumije zašto je Anna odabrala njega kao starijeg farmera te za sluškinju odabrala Saru, najmlađu farmericu.

>>Aldo poručuje: 'Puno sam bolje, skupljam snagu za povratak'

>>Anna je gazdarica, Aldo zbog bolesti otišao s Farme, stigao novi farmer Nedjeljko

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije