Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Farma

Rasplamsao se stari sukob između Anamarije i Josipa

Farma
Foto: PR FOTO
1/6
08.10.2015.
u 11:09

I dok se s Anamarijom mirila, Blaženka se svađala s Miriam. Zasmetalo ju je to što Mirim ne obavlja kućanske poslove već samo šeta po obližnjoj šumi i bere trave i bobice.

Izgleda kako se zadnjih dana među naše farmere uvukao mir.

Nedjeljko koji je po ulasku u show izjavio kako će uvesti red među farmerima, na sastanku je kazao kako se svi međusobno dobro slažu i da nema nepotrebnih tenzija.

Međutim, Anamarija se ne slaže s njim. Na obiteljskom sastanku skrenula je pozornost kako joj se čini da Josip ima nešto protiv nje.„Razočaravajuće mi je da me on od početka ove farme pokušava izbaciti iz takta.“ kazala je Anamarija i očekivala objašnjenje od Josipa.

„Ja samo želim malo pristojnosti. Anamarija od prvog dana do danas je mijenjala svoje lice.“ objasnio je Josip, a kasnije je i dodao:„Otkad sam ja postao sluga, ona kao da malo likuje i kao da mene želi isprovocirati. Anamarija želi pozornost, show, gledanost, karijeru i novce i to rješava na način kako ona smatra da je dobro. Nažalost našao sam se ja tu s njom kojem to nije trebalo.“

Čini se kako je Anamarija konačno pronašla zajednički jezik s Blaženkom kojoj se požalila na Josipa i to da jedino njoj zamjera zafrkanciju, premda se svi ostali farmeri s njim šale na isti način. „To što si se ti sad našalila s njim Joža izaberi me za duel, on je sad jako povrijeđen time što je sluga i mi to vidimo. Joža reagira dosta burno, ali to je Joža. On neke stvari neće prihvatiti i da je ovdje tristo godina!“ rekla je Blaženka Anamariji.

Na kraju je Anamarija zaključila kako ju Josip od prvog dana ne podnosi i da je vjerojatno tome razlog razlika u godinama.

I dok se s Anamarijom mirila, Blaženka se svađala s Miriam. Zasmetalo ju je to što Mirim ne obavlja kućanske poslove već samo šeta po obližnjoj šumi i bere trave i bobice.

„Ja razumijem da ti voliš trave, ali mi od tih trava nećemo preživjeti! Da nema krava, uistinu ne znam što bi pošteno radila!“ rekla joj je Blaženka vidno iznervirana, dok joj je Miriam pokušavala reći da je branje trava njezin gušt jednako kao što je njima pušačima cigareta.

„Meni se ne sviđa dijeljenje na stare-mlade, jake-slabije. Bio je komentar zašto nismo sluge i ja i Josip. I sad odgovor je bio želimo maknut oba dvoje, ali ne možemo odjedanput. To nije kršćanski, ni moralno, to rade životinje negdje u divljini.“ komentirala je Miriam situaciju i međusobne odnose farmera te zaključila kako više neće šutjeti već će svakome odbrusiti ono što ga ide.

Na obiteljskom sastanku farmeri su kazali Miji kako imaju problem s nestankom Sile. Prvog dana njezinog nestanaka, farmeri su pošli u potragu, ali bezuspješno. Kamo je Sila odlutala i hoće li farmeri biti kažnjeni za to, ostaje nam vidjeti.

Mentor Joža ovoga tjedna farmere je vodio u obližnji mlin. Gazdarica Anna sa sobom je odlučila povesti Anamariju, Saru i Josipa koji su imali priliku naučiti kako se proizvodi brašno sada, a kako se proizvodilo prije 50 godina.

Foto: PR FOTO

>>Gazdarica Anna izabrala nove sluge i iznenadila farmere!

>>Aldo poručuje: 'Puno sam bolje, skupljam snagu za povratak'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije