Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prevara

Nakon izlaska s Farme Aleksandra nasamarila Blaženku!

farma
Foto: Nova TV
1/6
24.11.2015.
u 10:04

Aleksandra je od nje tražila uslugu da ju izabere za drugu duelisticu, što je Blaženka i učinila, a od nje je tražila zauzvrat da je postavi za Gazdaricu i pritom obećala da neće Miriam postaviti za sluškinju

-Zadnji dan na farmi provela sam ucijenjena od gospođe Blaženke, rekla je da ako želim van, moram staviti nju za Gazdaricu. Također je dodala da ukoliko je izigram, da će Miriam priuštiti pakao. Pošto je ovo za nju igra, mi nismo ljudi njoj, onda ću se i ja sa njom poigrati. Nova Gazdarica je gospođa Miriam- napisala je Aleksandra u svom oproštajnom pismu farmerima, nakon kojeg su farmeri ostali u šoku, a posebno Blaženka.

Naime, Aleksandra je od nje tražila uslugu da ju izabere za drugu duelisticu, što je Blaženka i učinila, a od nje je tražila zauzvrat da je postavi za Gazdaricu i pritom obećala da neće Miriam postaviti za sluškinju.

-Ja ne smatram da je to ucjena. Aleks je mene zamolila uslugu i ja sam joj rekla ok Aleks, želiš uslugu od mene, želim i ja od tebe. Treba mi još jedan tjedan na farmi. Zašto ako ja prvi put pokušam igrati kao ostali se smatra ucjenom, a dosad je uvijek tako bilo? Znači dogovaralo se tko će biti Gazda, čak i tko će biti sluga- kazala je Blaženka nakon što je Mia pročitala pismo.

Miriam je pokušala odbiti ulogu Gazde koja joj je dodijeljena, međutim prema pravilima Farme to nije dopušteno. -Htjela sam odbiti da me moja zajednica opet ne stavi na kraj- izjavila je Miriam, na što joj je Blaženka kazala kako se uopće ne treba uznemiravati i dodala: „Vidimo sad da je lažljiva!“

Aleksandra je ostavila Josipu i Miriam po deset svojih dukata te Ivici tri, međutim farmeri su odbili njezine dukate. -Današnji dan je takav kakav je. Zadovoljna sam, ali malo me je strah. Ja ću pokušati sve da mi farmeri ne zagorčaju život zato što sam Gazdarica. Pokušat ću biti nevidljiva Gazdarica! Pokušat ću biti do kraja!- zaključila je Miriam kojoj je ovo drugi put da je Gazdarica.

-Žao mi je nje što je postala Gazdarica zbog Aleks! Mislim da je izvukla pouku od prošlog puta- komentirao je Ivica njezinu drugu vladavinu, a Blaženka je uvjerena kako će ovoga puta Miriam postupati drugačije budući da su, prema njezinim riječima, drugačiji uvjeti i drugačija atmosfera.

Farmeri su zaključili kako konačno među njima vlada mir i kako im je puno ljepše nakon što je Aleksandra napustila farmu. -Pomislila sam O hvalim te Bože, neka je došao mir! Nakon odlaska Aleks, došlo je do olakšanja, na farmi se konačno diše!- dodala je Blaženka.

Mentor Joža posjetio je farmere i zadao im nove zadatke. Primijetio je kako na kućici za dueliste ima par rupica kroz koje prolazi hladan zrak, pa su se Ivica i Ivan odmah prihvatili radova.

-S obzirom da su naše farmerice već ispale koje su bile onako malo kržljavije i mršavije, a ostale su ove malo pupastije. Ja mislim da će te pupastije lakše podnositi zimu jer su tokom tri mjeseca ove farme skupile dovoljne naslage sala da se griju- našalio se Ivica.

>>Zbog suosjećanja sa životinjama, jedan farmer odlučio štrajkati glađu

>>Aleksandra napustila farmu! Blaženka: Dvoboj je jednom riječi bio lakrdija

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije