Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgubio u dvoboju

Nakon 12 tjedana omiljeni farmer napustio Farmu

farma
Foto: Nova TV
1/5
29.11.2015.
u 16:26

Josip je u dvoboju izgubio od Blaženke. -Njoj svaka čast. Brža je, mlađa je i eto, malo san ja bija pospaniji od nje - izjavio je Josip nakon dvoboja

Nakon dvanaest tjedana za Josipa Šimičića farmerska avantura je završila. Josip je svoju pustolovinu na farmi započeo kao prvi Gazda, ali i odabirom farmera tri puta je bio sluga. Posljednje slugovanje odvelo ga je u njegov prvi duel, no Blaženka je pokazala bolje znanje i uspjela izboriti svoj ostanak na imanju.

-Njoj svaka čast, bila je bolja na ruci, ali sve odgovore san zna, presudila je brzina. Brža je, mlađa je i eto, malo san ja bija pospaniji od nje - izjavio je Josip koji je stekao i naklonost publike diljem Hrvatske, pa mu je tako čak tri puta bio dodijeljen imunitet zahvaljujući glasovima gledatelja, a dva puta je voljom gazde izglasan za farmera tjedna.

-Osjećam se fantastično, osjećaj koji je vrijedan svega što se dogodilo- kazala je Blaženka kojoj je ovo bio treći dvoboj u Areni. Iako priznaje da je na neki način navela Josipa da je odabere za duelisticu, smatra da je to bila svojevrsna žrtva za prijatelje Ivana i Ivicu, koji su tim činom izbjegli odlazak u dvoboj i napuštanje Farme.

Nakon održanog dvoboja farmeri su se vratili u kuću kako bi izglasali povjerenje Gazdarici. Tako je Miriam za svoje gazdovanje ovoga tjedna dobila od farmera same pohvale, ali su se odlučili malo našaliti s njom pa su joj svi udijelili crne ovce, osim Anne koja joj je ipak dala bijelu ovcu. Ona je pak, njihovu šalu dobro prihvatila, a za farmere tjedna postavila Annu i Ivana.

Prije nekoliko tjedana farmeri su imali zabavu za Noć vještica za koju su izrađivali kostime poznatih povijesnih ličnosti, a sljedećeg tjedna je jedan isto tako zanimljiv zadatak pred njima. Naime, Dušan je sa sobom donio i skicu kazališne predstave koju će sljedeći tjedan trebati razraditi s lutkaricom, napraviti lutke i razviti priču jer im potkraj tjedna dolaze djeca iz sela.

Novi tjedan je pred farmerima, i to jako zanimljiv. Vidjet ćemo hoće li se nakon Josipovog izlaska zajednica još više zbližiti ili će ponovno naići na neki nesporazum.

>>Nakon izlaska s Farme Aleksandra nasamarila Blaženku!

Ključne riječi

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije