Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
farma

Blaženka dramatično bacila svoj dukat pred Saru, Ivan ju tješio grljenjem u krevetu

farma
Foto: PR FOTO
1/13
02.10.2015.
u 11:04

Gazdarica Sara i njezina dva pomagača Ivan i Roman sa Sajma su se vratili i s novim životinjama – ovcama

Premda su farmeri izrazili svoje nezadovoljstvo tjednom Sarine vladavine i kako nisu spremni za Sajam budući da je Blaženka odlučila ne raditi ništa, pa su samim time imali i jedan par ruku manje, Sajam je ipak dobro prošao, a Mentor Joža je rekao kako je devedeset posto zadovoljan radovima.

Osim hrane, Gazdarica Sara i njezina dva pomagača Ivan i Roman sa Sajma su se vratili i s novim životinjama – ovcama.

Međutim, zanimljivo je bilo na podjeli dukata. Dijeleći dukate, Gazdarica nije željela zaobići Blaženku, pa je i njoj dala jedan dukat, no Blaženka ga je odbila. – Zadrži ga sebi i zajednici, ne želim dukat ovaj tjedan! – odbrusila je Sari. – Interesantno, odbila je dukat, ali primila je dio duhana! Pa evo, sad ne bi dobila duhan po meni. Dao bih ti dva dukata, ali duhan ti ne bi dao! – prokomentirao je Roman Blaženkino odbijanje dukata. Gazdarica je odlučila kako neće dizati nepotrebne tenzije pa je Blaženkin odbijeni dukat odlučila dati Anamariji. – Kakva god da si ušla ovdje na farmu, stara moja, ti si pokazala da ti hoćeš, da ti možeš i svaka ti čast! – poručila je Sara Anamariji, a odrekla se i svog dukata kojeg je podarila Ivanu.

– Donijeli su previše hrane. Ja ne mogu reći da sam zadovoljna! Zato što neka hrana fali, a naslućujem da će biti bacanja hrane. Ako živimo na farmi, trebali bismo se i zdravije hraniti!“ komentirala je nezadovoljna Miriam ovotjedni Sajam.

 Miriam je na farmi zadužena za mužnju krava i čišćenje staje. Kako kaže, njezina baka je živjela na baš takvom imanju od koje je mnogo naučila. – Sretna sam za ovu priliku da sam se vratila u moje djetinjstvo i da mogu pokazati što znam – dodala je Miriam.

Miriam ima najviše znanja o mužnji krava pa je svoje znanje odlučila podijeliti s ostalim farmerima. Svakog dana s njom u štalu odlazi po jedan farmer kojega obučava. Danas je tu privilegiju imala Anamarija koja se prvi našla u takvoj situaciji. – Teško je i podnijeti smrad i pobijediti taj strah! Svaka čast ljudima koji ovo rade svaki dan. Ja sam skoro i povraćala i plakala i doživjela živčani slom! –izjavila je Anamarija nakon svog prvog iskustva s kravama. Učiteljica Miriam bila je jako zadovoljna svojom učenicom rekavši kako nije očekivala da će izdržati toliko dugo u štali. – Nikad nisam mislila da ću to raditi, ali sve treba probati u životu, pa i ovo! – rekla je Anamarija obogaćena novim iskustvom.

Čini se kako Gazdarici Sari nije nimalo lako boriti se s ostalim farmerima. Iako je Sajam ispunio očekivanja, rekla je kako Gazdarica više nikada ne bi bila. – Karte su pale na stol, počevši od Blaženke – kazala je Sara osvrnuvši se i na Ivicu kojega smatra manipulatorom te dodala: Ja sam iscrpljena sa svim ovim svađama koje se događaju, i umjesto da budem ovdje s pozitivnim ljudima, da odmaknem negativne ljudi koji mi uzimaju tu pozitivnu energiju dosta sam se puta slomila i nije mi lako, ali bit ću čvrsta!

Nakon što su farmeri polijegali u svoje krevete, Ivan je legao kod Sare u krevet. Neko vrijeme su ležali zagrljeni, a potom se Ivan vratio u svoj krevet. Rađa li se to jedna ljubav na Farmi, ostaje nam tek vidjeti.

>>Na Farmi na pomolu prva ljubav?

>>Anamarijin prvi ulazak u štalu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije