Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Farmeri tuguju

Aldo zbog bolesti ipak definitivno napušta Farmu

farma
Foto: Nova TV
1/5
13.10.2015.
u 18:00

Nakon dugog razmišljanja i propitivanja, Aldo je shvatio da mu je zdravstveno stanje važnije i da unatoč velikoj želji ipak nije u stanju nastaviti svoju farmersku avanturu.

Prošlog tjedna Aldo se žalio na povišenu temperaturu i jake bolove u leđima te je nekoliko dana izbivao s Farme primajući propisanu terapiju. Aldu se stanje poboljšalo i uz dozvolu liječnika vratio se među farmere, no čini se da se protiv bolesti ipak ne može boriti.

Nakon dugog razmišljanja i propitivanja, Aldo je shvatio da mu je zdravstveno stanje važnije i kako unatoč velikoj želji ipak nije u stanju nastaviti svoju farmersku avanturu.

– Bilo mi je jako teško to odlučiti, ali nažalost opet su se javili zdravstveni problemi. Borio sam se koliko sam mogao, a da nije toga, sigurno bih se borio do samog kraja – izjavio je Aldo tužan što nakon mjesec dana napušta Farmu.

Nije tužan samo Aldo, već i cijela farmerska zajednica u kojoj je stekao titulu omiljenog farmera.

– Zaslužio je pobjedu! Takvi ljudi je zaslužuju, a ne netko poput mene, na primjer! Da do toga dođem, dala bih mu jedan dio – rekla je Anamarija farmerima okupljenima u kuhinji nakon Aldova izlaska.

Premda su Alda svi farmeri voljeli, sa svima je bio dobar i ni s kim nije imao konflikte, najboljeg prijatelja pronašao je u Ivanu, kojega je njegov izlazak strahovito pogodio te je sa suzom u oku izjavio: – Uistinu je bio i ostat će dobri duh Farme!

>>Anita unijela nemir među ženskim pripadnicama Farme

>>Nova farmerica: Bit ću opuštena, prirodna i to što jesam. Htjela bih dogurati do kraja

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije