Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oporavlja se

Aldo poručuje: 'Puno sam bolje, skupljam snagu za povratak'

farma
Foto: Nova TV
1/8
06.10.2015.
u 13:03

Uz liječničko odobrenje, Aldo će se i vratiti na farmu, no to je u ovom trenutku rano za potvrditi

Dobri duh farme, Aldo Scrollavezza udaljen je s farme zbog pogoršanog zdravstvenog stanja kako bi uz adekvatnu terapiju što prije ozdravio.

Nakon što je cijeli dan proveo u krevetu trpeći jake bolove s povišenom temperaturom, Aldo je hospitaliziran. Trenutačno prima terapiju na koju pozitivno reagira i već sada se osjeća bolje.

– Osjećam se puno bolje, skupljam snagu za povratak! – poručio je Aldo farmerima i svima koji su se zabrinuli za njegovo stanje. Uz liječničko odobrenje, Aldo će se i vratiti na farmu, no to je u ovom trenutku rano za potvrditi.

PANIKA NA FARMI: ZMIJA UTJERALA STRAH MEĐU FARMERIMA

Ivica traži zmiju. Osim domaćih životinja, izgleda da naši farmeri nisu računali i na one divlje oko farme, a posebno ih je iznenadila zmija. Prvo ju je ugledala Anamarija te podigla sve farmere na noge.

Zavladao je strah među farmericama, posebice kod Sare, koja je kazala kako neće spavati u toj sobi, nego će ići u kuću za sluge. Blaženka ih je nastojala smiriti, a Ivica je pritrčao pogledati može li se zmija izvući. Našao je samo zmijsku kožu, za koju su utvrdili da je već poprilično stara.

– Ima cijelo leglo unutra – uzviknula je Anna, a Ivica se našalio da je dolje čitava zmijska obitelj.

Hoće li se farmeri uspjeti riješiti nepoželjnog gosta, saznat ćemo uskoro!

>>Zahvaljujući felfiejima udruzi 'Sedma od devet' donirana hrana za životinje

>>Anna je gazdarica, Aldo zbog bolesti otišao s Farme, stigao novi farmer Nedjeljko

>>Aldo prikovan za krevet – na Farmu opet stiže hitna pomoć?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije