Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Fantastična prilika: Kupi PS4 uz igru FIFA15 gratis!

PlayStation 4 500GB + GRATIS FIFA 15 PS4 za 3.299,99 kn
Foto: Mondo
PR
Autor
PR članak
26.09.2014.
u 12:46

Kupi PlayStation 4 konzolu, a Mondo ti daruje najiščekivaniju videoigru godine - FIFA 15. Požuri, akcija traje do 2. listopada.

Iskoristi fantastičnu ponudu na Mondu i uz kupljenu Play Station 4 konzolu gratis dobivaš igru FIFA 15, igru koja će te u potpunosti oduševiti. 

Promotivna cijena kompleta je 3.299,99 kn i traje do isteka zaliha. Tvoja ušteda je 549,99 kn, a platiti možeš do 12 rata bez kamata American i Diners karticama. Požuri, količine su ograničene i akcija traje do 2. listopada.

FIFA 15 - Osjeti stvarnu atmosferu s nogometnog stadiona

Iskusi zapanjujuće iskustvo nogometnog terena s realističnijim travnjakom, animiranim reklamama i detaljno obrađenom publikom. FIFA 15  simulirat će igru do najsitnijih detalja uz napredniju grafičku prezentaciju. Loše borbe, propuštene prilike, epski golovi od sada će biti situacije na koje će reagirati svih 22 igrača na terenu, baš kao i u stvarnom životu. Igraj sa stvarnim akcijama s unaprijeđenim Game playom! 

PS4 - mjesto za dinamičnu i povezanu igru

PlayStation 4 objedinjuje bogat i sugestivan doživljaj igre s moćnom grafikom i brzinom. Igra postaje još dinamičnija i maksimalno personalizirana uz mogućnost integriranja s društvenim mrežama i pametnim uređajima. Sustav Play Station 4 500 GB najbolje je mjesto za dinamičnu i povezanu igru. Spoj je nenadmašnog sadržaja svih vaših omiljenih aplikaciju za zabavu a njegov sustav fokusiran je isključivo na igrača. Igraj odlične blockbuster igre i budi ponosni gamer!

Posjeti Mondo, iskoristi ovu fantastičnu priliku i uštedi!

Napomena: Isporuka kompleta kreće od 26. rujna.

 

Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama ( American Express i Diners) do 12 rata, pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Cijena dostave je 30 kn, dok je za narudžbe preko 700 kn dostava besplatna. Rok isporuke je 1-3 radna dana. Za dodatne informacije kontaktrajte nas na besplatni telefon 0800/4468 ili na info@mondo.hr 

Mondo pratite na FacebookuTwitteru i Google Plusu.

Želite prijaviti greške?