Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Saint-Etienne

Poljaci prošli u četvrtfinale nakon drame i čekaju pobjednika susreta Hrvatska - Portugal!

Švicarska - Poljska
Foto: Reuters
1/17
25.06.2016.
u 17:45

Xherdan Shaqiri fenomenalnim je golom poravnao rezultat, ali Poljska je bila bolja s bijele točke.

Udarac Krychowiaka ušao je pod gredu Sommerovog gola, što je bio znak za veselje poljskih navijača u Saint-Etienneu. Poljaci su nakon ruleta jedanaesteraca svladali Švicarce ukupnim rezultatom 6:5 i tako prošli u četvrtfinale Europskog nogometnog prvenstva u Francuskoj. Tragičar je bio Granit Xhaka, koji je jedini iz penala promašio gol.

U prvom poluvremenu je Poljska bila konkretnija i stvarala bolje prilike. Robert Lewandowski bio je u nekoliko navrata opasan za švicarski gol, no nije uspio zabiti. Švicarci su uglavnom prijetili nakon prekida. Poljsku premoć okrunio je Jakub Blaszczykowski golom u 39 minuti utakmice.

Drugo poluvrijeme otišlo je na stranu Švicaraca. Pribrali su se i počeli prijetiti poljskom golu. Od svih švicarskih pokušaja, ušao je onaj najljepši. Škarice Xherdana Shaqirija kojima je u 82. minuti utakmice poravnao rezultat gledat ćemo još danima.

 Regularni dio utakmice završio je rezultatom 1.1, baš kao i polusatni produžeci. Poljska tako prolazi kao prvi četvrtfinalist i čeka pobjednika iz susreta između Hrvatske i Portugala, koji je na rasporedu večeras u 21 sat.

>>Poljska ljepotica oduševila tribine, pogledajte što su joj Švicarci pokušali napraviti

>>Hrvat zalutao među Španjolce, a onda napravio nešto neočekivano

>>Vijest o Slavenu Biliću rastužila je mnoge...

Komentara 46

Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
18:02 25.06.2016.

Šteta za Švicarsku,ali čestitke Poljskoj.Ipak je sreća odlučila.

Avatar abraham73
abraham73
16:25 25.06.2016.

...vrjeme je braco slaveni...

Avatar moravica
moravica
18:24 25.06.2016.

poljaci makar nemaju albance i crnce...nisam rasista ali kakva je to repka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije