Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lille

Njemačka pregazila Slovačku, čeka pobjednika susreta Španjolska - Italija

Njemačka - Slovačka
Foto: Reuters
1/20
26.06.2016.
u 20:00

Na stadionu Pierre Mauroy u Liileu Nijemci su svladali Slovačku s 3:0 u utakmici u kojoj Slovaci nisu stvorili veliku šansu za gol.

Njemačka nogometna reprezentacija bez većih je problema prošla u četvrtfinale Europskog nogometnog prvenstva u Francuskoj. Na stadionu Pierre Mauroy u Liileu svladali su Slovačku s 3:0 u utakmici u kojoj Slovaci nisu stvorili veliku šansu za gol.

Slovačku mrežu zatresao je Jerome Boateng već u osmoj minuti susreta, kada je nakon odbijene lopte pogodio volejem Kozacikov gol s dvadesetak metara za vodstvo Njemačke 1:0. Mesut Ozil dobio je priliku za povećanje njemačkog vodstva u 14. minuti, kad nije iskoristio jedanaesterac. Kozacik je obranio njegov udarac.

Nekoliko minuta prije odlaska na odmor, Mario Gomez je povisio na 2:0. Julian Draxler prošao je po lijevoj strani i dodao Gomezu koji je poentirao sa svega par metara. Gomez se ovim golom izjednačio s Jurgenom Klinsmannom po broju golova za Njemačku na europskim prvenstvima.

U drugom poluvremenu nastavila se njemačka dominacija koju je golom u 63. minuti okrunio Draxler nakon ubačaja Tonija Kroosa iz kornera i asistencije Hummelsa.

Njemačka će se u četvrtfinalu obračunati s pobjednikom susreta između Španjolske i Italije, koji se igra sutra u 18 sati na Saint-Denisu.

>>> Didier Deschamps: Nitko nam ne smije prigovarati, pogledajte samo Hrvate

>>> Sjajni Griezmann zabio dva gola u tri minute, Francuska nakon preokreta u četvrtfinalu

>>> Naš mentalitet! Prerano smo bili prvaci, a nismo tako dobri

Komentara 15

VI
virkom
19:31 26.06.2016.

Elf polako ulazi u formu...

VL
????
20:00 26.06.2016.

virkom.... da kažeš vidite što je trener i onda odmah u svom razmišljanju napišeš golu istinu da mi jednostavno nemamo kvalitetnog trenera. A ako stavimo stranca kao Löwa onda opet ne bu dobro jer će stranac igrače "zamarati s taktičkim glupostima", kako kažu naši mediji, i onda oni neće s osmjehom na licu dolazit na okupljanja jer će im raditi analize krvi na pripremama. Dakle dok ne proizvedemo kvalitetnog trenera nećemo ništa osvojit. A naš zadnji kvalitetni trener je bio Tomislav Ivić.

LJ
LJU39
19:47 26.06.2016.

a sta je pucao ozil glupani novinari kako vi izvjestavate?lazovi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije