Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Portugal prvak

Susret Alexa Fergusona i Cristiana Ronalda na tribinama

Alex Ferguson
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
11.07.2016.
u 10:47

Nakon dodjele pehara, prilikom silaska na teren Ronaldo se susreo s legendarnim trenerom Manchester Uniteda Sir Alexom Fergusonom

Cristiano Ronaldo osvojio je tri naslova engleskog prvaka, španjolski naslov, trofeje europskog Super kupa i Svjetskog klupskog prvenstva te tri naslova u Ligi prvaka. Prazno je još jedino bilo mjesto za trofej s portugalskom reprezentacijom.

Portugal je izborio naslov europskog prvaka, a Ronaldo je kompletirao svoju riznicu trofeja. U 25. minuti zbog ozljede je morao napustiti teren Stade de Francea, ali je kao kapetan portugalske reprezentacije primio pobjednički pehar.

A prije toga Cristiano Ronaldo osvojio je 17 klupskih trofeja igrajući za Manchester United (od 2003. do 2009.) i Real Madrid (od 2009.).

Nakon dodjele pehara, prilikom silaska na teren Ronaldo se susreo s legendarnim trenerom Manchester Uniteda Sir Alexom Fergusonom

 

Menadžer crvenih vragova doveo je Ronalda u ljeto 2003. godine i od tada je krenuo njegov uspon u karijeri. Portugalska zvijezda često je Alexa Fergusona zvala svojim drugim ocem.

>>Potez dana! Mali Portugalac osvojio srca navijača širom svijeta

Komentara 1

KT
KTM
13:44 11.07.2016.

Gospon Alex,uvijek si bio faca.U ovom videu se vidi koliko cijeniš i voliš svoje igrače.Živio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije