Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Više ne sudi

Sudac naše utakmice protiv Portugala poslan je kući s Eura

Hrvatska - Portugal
Foto: Reuters/PIXSELL
1/17
29.06.2016.
u 15:36

Carlos Velasco Carballo nije oduševio ni u osmini finala, puštao je Portugalcima preoštru igru, a nije pravilno kaznio portugalske igrače koji su u nekoliko navrata nagazili naše nogometaše

Španjolski sudac Carlos Velasco Carballo, koji je sudio susret Hrvatske i Portugala, više neće suditi na ovom Europskom prvenstvu. Sudačka organizacija nije bila pretjerano impresionirana njegovim suđenjem na turniru pa je odlučila da im ne treba u završnici prvenstva.

HRT-ov ekspert Mateo Beusan već je prije naše utakmice bio nezadovoljan suđenjem Španjolca. U jednoj emisiji nakon grupnog dijela natjecanja proglasio ga je najgorim sucem na Europskom prvenstvu. 

Carlos Velasco Carballo nije oduševio ni u osmini finala, puštao je Portugalcima preoštru igru, a nije pravilno kaznio portugalske igrače koji su u nekoliko navrata nagazili naše nogometaše.

>>Veliki Collina komentirao 11-erac za Španjolsku: Sudac je Subašiću morao dati žuti karton

>>Među uhićenim izgrednicima i dvojica vrhunskih sportaša

Komentara 76

JU
juma
15:46 29.06.2016.

Slaba nam je to utjeha, ali drago mi je sto je UEFA ovim posredno priznala kako smo osteceni. Buduci je vec Spanjolska ispala, da je dobio barem dvojku sudio bi i dalje. Ocigledno je zaradio cistu jedinicu i zato je poslan kuci.

DE
debelisef
16:10 29.06.2016.

kakav penal ? sjekal nam je igru gdje je stignul. Potugalcima je trebal u prvih 20 minut trebal dati 3-4 zuta i onda bi pazili kaj delaju.Na podu su gazili Modricu i Rakiticu po listovima. Sanchez je trebal dobiti cak crveni. kasno ga je sad slati doma. Bolje sudjenje bi samo po sebi znacilo prolaz, kao i postavljanje Pjace i Vrsaljka umjesto Mandze i Strinica.

AA
AAlien
16:24 29.06.2016.

Zanimljivo. A prije naše utakmice bio je poznat kao veoma brz na okidaču kada treba dati žuti ili crveni. No, iznenada se kriteriji promijenili baš kada je pirinejskim susjedima trebalo zažmiriti na grubu i čvrstu igru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije