Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznesen na nosilima

Ronaldo u suzama, pogledajte kako ga je ozlijedio Payet

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
10.07.2016.
u 21:41

Najbolji igrač momčadi Fernanda Santosa pokušao je stisnuti zube nakon što ga je u koljeno udario Dimitrij Payet.

Portugal je doživio veliki udarac u 26. minuti finalne utakmice s Francuskom. Ozlijeđeni Cristiano Ronaldo na nosilima je iznesen s igrališta i za njega je susret završen!

Najbolji igrač momčadi Fernanda Santosa pokušao je stisnuti zube nakon što ga je u koljeno udario Dimitrij Payet, izašao je nakratko iz igre, a nakon povratka bila je vidljiva bolna gimasa na licu. Nije izdržao te je zatražio izmjenu pa ga je zamijenio Ricardo Quaresma.

Igralište je napustio plačući.

>>Portugal i Francuska bore se za naslov europskog prvaka

 

Komentara 18

DE
debelisef
22:04 10.07.2016.

Nisam neki Ronaldov poklonik, ali ovaj prljavi Payetov start je bil s namjerom. Ronaldo je par minut prije dobil u koljeno i sepal je, a ovaj se zaleti i gadja ga direkt v isto koljeno. Za moj pojam cisti crveni !

DU
Deleted user
22:03 10.07.2016.

Težak Payetov prekršaj nad ronaldom, te sličan Umtitija, nad Quaresmom, i nedosuđeni, a posebice bez kartona pokazuju dosta! Uz sve griješke i favoriziranje Francuza nad Nijemcima, svakom pametnom dosta. Smisao i funkcije sudaca i cijelog natjecanja ovakovog tipa, koje jednostavnoo mora dobiti Francuska. Iz raznoraznih (unutarnjih i vanjskih) razloga. Ispada da niti ne treba igrati ovakova prvenstva, već odmah dati titulu domaćinu. Posebice ako je to velika nacija.

Avatar oliver 7
oliver 7
22:32 10.07.2016.

KRE.EN MI BRISE KOMENTAR

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije