Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teškoće s ozljedom

Ronaldo mora na operaciju, čeka ga višemjesečna stanka?

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
12.07.2016.
u 12:58

Portugalac navodno mora operirati kolateralne ligamente koljena.

Iako su prve informacije govorile da će Cristiano Ronaldo zbog ozljede kolateralnih ligamenata koljena pauzirati mjesec dana, najnovije informacije nisu nimalo dobre za Portugalca.

Naime, francuski i portugalski mediji raspisali su se kako Ronaldo mora na operaciju zbog čega bi izvan terena mogao biti čak pet mjeseci, prenosi Goal.

To bi značilo da će se na teren vratiti tek krajem godine, što bi svakako bio veliki hendikep za Real Madrid.

>>Tisuće navijača dočekalo Portugalce, Ronaldo predvodio slavlje i sve snimao

>>Ronaldo: Ovo je moj najsretniji trenutak u karijeri

Komentara 7

DU
Deleted user
14:56 12.07.2016.

hendikep za Real Madrid i hendikep za oči...nadamo se da će opet odradit neku reklamu za donje rublje, da imamo što gledati

ČA
čaki123
21:09 12.07.2016.

dečki evo vaš hamed čaki iz teheran : jako sam sretan radi njemu ozljeda a tu samo radi Hrvatska , on i quaresma a jbni renato sanches su bili krivci za moj Hrvatska elimiriranje od ep u francuskoj , on je gotovo drago mi je da njemu baš ozlijedio igrač od naš slaven bilica , koliko sada mrzim ronaldo tu ne može se objasniti , Ronaldo bolje da se bude glumac nego da igra , on nije za nogomet on je sramota za nogomet a mi trebamo igrači poput : lukica , modric , Mandžukića , corluka , pjaca , srna , perisica a ne takvih ljude koji nisu za nogomet , ljudi ko Ronaldo su sramota za nogomet hvala bogu da ga neće imati najmanje šest mjeseci a Portugal će biti izbačen iz euro, hvala bogu sve radi moja Hrvatska

DH
dalibor.hren
17:47 13.07.2016.

Ako je tako, onda je na žalost, karijera pri kraju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije