Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ricardo Quaresma

Junak Portugala: Ovo je kao da smo pobijedili u finalu!

Ricardo Quaresma
Foto: Reuters/PIXSELL
1/16
26.06.2016.
u 00:21

"Sad se moramo pokušati oporaviti, jer nas u četvrtfinalu čeka odlična Poljska",

Portugal je pobjedom protiv Hrvatske izborio četvrtfinale u kojem će igrati protiv Poljske. Cristiano Ronaldo i društvo slavili su nakon velike borbe, a jedini pogodak postigao je Quaresma u 117. minuti susreta.

"Ovo je kao da smo pobijedili u finalu, s obzirom na to kako smo igrali i da smo protiv sebe imali sjajnu momčad i sjajne igrače, ali imali smo sreće i zabili u pravom trenutku", izjavio je Ricardo Quaresma odmah po završetku dvoboja Hrvatske i Portugala, u kojem je postigao pobjednički pogodak u 117. minuti. 

"Da, to je važan pogodak. Važno je da smo stalno vjerovali da ga možemo zabiti. Sad se moramo pokušati oporaviti, jer nas u četvrtfinalu čeka odlična Poljska", zaključio je Quaresma.

>>Jeličić: Čačić je morao raditi zamjene, Pjaca je morao ući ranije

>>Modrićeve suze izazvale brojne reakcije u svijetu

>>Hrvatska izgubila od Portugala i ispala s Europskog prvenstva, naši igrači u suzama

Komentara 11

Avatar navijač
navijač
06:17 26.06.2016.

Nažalost Goran Vlaović je imao pravo kad je rekao da dobijamo u plavim a gubimo u kockastim dresovima. Ćestitke igračima , bit će više sreće drugi puta.

SI
Sidro123
02:19 26.06.2016.

cigani!! imaju toliko srece da je to za nevirovat. Precjenjena diva se nije ni vidila danas, imao 9 dodavanja...Steta sto hr nije imala pametnijeg izbornika koji bi stavio bolje igrace na odredene pozicije. zalim puno jer smo bili toliko blizu 😢

GD
Gospon Drug
07:39 26.06.2016.

Igras dobar nogomet a na kraju izgubis od portugalskih pickica, to je sreca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije