Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uefin izbor

Griezmann najbolji igrač Eura, a evo tko je još u idealnoj momčadi

Football Soccer - France v Republic of Ireland - EURO 2016 - Round of 16 - Stade de Lyon - Lyon, France - 26/6/16 France's Antoine Griezmann celebrates after scoring the second goal against Republic of Ireland         REUTERS/Max Rossi TPX IMAGES OF THE D
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
11.07.2016.
u 16:54

Najboljim mladim igračem proglašen je 18-godišnji Portugalac Renato Sanches

Francuz Antoine Griezmann najbolji je igrač Europskog prvenstva u izboru Uefe. Griezmann je EP okončao sa šest pogodaka i dvije asistencije.

Najboljim mladim igračem proglašen je 18-godišnji Portugalac Renato Sanches.

U idealnih 11 Eura 2016. nema niti jednog hrvatskog reprezentativca. Izabrani su: Rui Patricio (Portugal) – Kimmich (Njemačka), Boateng (Njemačka), Pepe (Portugal), Guerreiro (Portugal) – Kroos (Njemačka), Allen (Wales) – Griezmann (Francuska), Ramsey (Wales), Payet (Francuska) – Ronaldo (Portugal).     

>>Europski prvaci stigli u Lisabon, C. Ronaldo predvodio igrače u slavlju

>>Potez dana! Mali Portugalac osvojio srca navijača širom svijeta

 

Komentara 15

UN
unknown19
19:10 11.07.2016.

Dasovic moze odahnuti, u prvih 11 niti jedan Hrvat.

PV
petar.visak
21:12 11.07.2016.

Aha-ha-haha, j.bo vas taj vrancuski peder💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩

IP
ipacarek
17:17 11.07.2016.

A šta je to dobro Ronaldo napravio pa da bude mađu najboljih 11. Portugal se provuk'o kroz iglene uši u drugi krug s jedva osvojena tri boda bez pobjede . I još da je Island izgubio ili remizirao protiv Austrije , Portugalci bi ostatak EU Prvenstva gledali na TV-u. I nemojte mi govoriti o nikakvom taktiziranju . Jednostavno , imali su sreće , a poslije svega ne mislim da je Čačić zaslužio biti izbornik H.N.R. Ne morate dijeliti moje mišljenje , ali onda ga nemojte kritizirati ako se ne kvalificira na S.P. A ne će.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije