Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Duh vikinga

Gledatelji ostali u čudu: Islanđani na neviđen način proslavili veliku pobjedu

Island
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
28.06.2016.
u 11:30

Kapetan Aron Gunnarsson predvodio je igrače koji su vikinškim pokličima i sinkroniziranim pljeskanjem slavili s navijačima

Islanđani su priredili najveću senzaciju na ovogodišnjem Euru izbacivši nogometnu velesilu Englesku (2:1). Izbornik Lars Lagerbäck nadmudrio je kolegu Roya Hodsona koji je nakon sramotnog ispadanja, kako su ga okarakterizirali engleski mediji, podnio ostavku.

Gledajuću statistiku, Lagerbäckov trijumf niti ne čudi jer on zna kako s Gordi Albionom –  triput ga je pobijedio, četiri puta odigrao neriješeno te nikad nije poražen. Sada ih u četvrtfinalu očekuje ogled s domaćinom Francuskom.

A islandski nogometaši proslavili su veliku pobjedu s navijačima u Nici i to na specifičan način – vikinškim pokličima i sinkroniziranim pljeskanjem. Kapetan Aron Gunnarsson predvodio je taj vikinški ples koji je djelomično podsjetio na haku, ratnički ples koji nerijetko izvode novozelandski sportaši.

>>Islandska čarolija se nastavlja, na redu je domaćin Francuska

>>Delirij u hotelu: Englezi ovo neće lako oprostiti Velšanima

>>Evo kako je Darijo Srna motivirao Islanđane za velike stvari na Euru

Komentara 7

OR
<orlando>
11:58 28.06.2016.

jedan od najemotivnijih i najljepših događaja vezanih za sport

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
12:02 28.06.2016.

Svaka čast islanđanima što su poslali engleske ljige doma!

DU
Deleted user
12:24 28.06.2016.

Danas bi svatko htio biti Islanđanin

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije