Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagrijavanje

Navijači oduševili prolaznike: Ulicama nosili veliku hrvatsku zastavu

Hrvatski navijači
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/8
25.06.2016.
u 16:40

Hrvatski navijači napravili su pravu invaziju na taj francuski grad, a prema najavama broj bi trebao narasti do 30 tisuća.

Navijači s kockastim obilježjima zagrijavaju se na ulicama Lensa uoči ogleda Hrvatske s Portugalom u osmini finala Eura. 

Hrvatski navijači napravili su pravu invaziju na taj francuski grad, a prema najavama broj bi trebao narasti do 30 tisuća.

Posebno lijepo bilo je vidjeti veliku zastavu s natpisom 'Croatia' koju su nosili ulicama Lensa na oduševljenje svih prolaznika.

>>Hrvat zalutao među Španjolce, a onda napravio nešto neočekivano 

>>Pomozite da Eiffelov toranj na Dan državnosti zasja u hrvatskim bojama!

Komentara 27

ME
melinda
16:58 25.06.2016.

To je praznik za oci i lijepa promidzba Hrvatske.Samo da se ne nade par buda.. veceras i huligana da pokvare tu idilu.Da se mene pita ,svakome komese pri kontroli ulaska na tribine nadu bengalke,topovski udari ili ostala pirotehnika,odmah u zatvor i tretirati ga kao najvecega teroristu, i osuditi maksmalno...

DU
Deleted user
16:55 25.06.2016.

Neka pati koga smeta!

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
16:58 25.06.2016.

Hrvati uživaju !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije