Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Navijačice

Najljepša strana Eura: One su vatreno bodrile Hrvatsku!

navijačice Hrvatska
Foto: Pixsell
1/22
23.06.2016.
u 22:29

Izabranici Ante Čačića imali su u svakoj utakmici brojnu i glasnu potporu s tribina, a među navijačima nije nedostajalo niti pripadnica ljepšeg spola.

Hrvatska je na Euru osvojila prvo mjesto u skupini i sjajnom igrom oduševila svijet. Sigurno da je našim igračima takav uspjeh omogućila njihova kvaliteta, no važan čimbenik bili su i navijači.

Izabranici Ante Čačića imali su u svakoj utakmici brojnu i glasnu potporu s tribina, a među navijačima nije nedostajalo niti pripadnica ljepšeg spola. I one su derale grla te strastveno bodrile Vatrene.

A potpora, naravno, nije izostala niti u domovini pa su mnoge djevojke pratile utakmice u navijačkim fan zonama po hrvatskim gradovima.

>>Ugledni L'Equipe i Guardian Hrvatsku proglasili najboljom momčadi Eura!

>>Srbi se dive Vatrenima: Da, ljubomorni smo na Hrvate, favoriti su za naslov

>>Hrvatska će protiv Portugala napokon igrati u 'kockicama'

Komentara 5

GJ
Gjubrebre
17:55 25.06.2016.

Pa kakve ste to trube našli. Svaka čast - treba moći naći tak grde naše cure! Fotoreporteru zapalit diplomu!

BB
barbic.bruno
18:01 25.06.2016.

Kae ovo???

LI
lipotan
04:49 24.06.2016.

Imocanka.najlipsa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije