Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poll je bio oštar

Englezi se naslađuju: 'Uefa se mora snažno pozabaviti hrvatskim idiotima'

navijači
Foto: Sanjiin Strukić/Pixsell
1/21
19.06.2016.
u 08:43

Osudu je dao i Graham Poll, engleski sudac koji je ostao upamćen po tome što je Josipu Šimuniću dao tri žuta kartona na utakmici protiv Australije na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj 2006. godine.

Engleski mediji jedva su dočekali da netko osim njihovih navijača napravi nerede u Francuskoj pa da mogu svoje maknuti s naslovnica i 'razapeti' tuđe. Nažalost, povod za to dali su im hrvatski huligani koji su bakljama i topovskim udarima prekinuli susret s Češkom i tako osramotili Hrvatsku o kojoj sad piše cijela Europa.

Engleski mediji dosta su prostora posvetili ispadu hrvatskih huligana, prenijeli su ga i osudili svi, a naslovi tekstova bili su "hrvatsko ludilo", "nevjerojatan ispad Hrvata", "primitivizam Hrvata"...

Osudu je dao i Graham Poll, engleski sudac koji je ostao upamćen po tome što je Josipu Šimuniću dao tri žuta kartona na utakmici protiv Australije na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj 2006. godine.

"Uefa se mora snažno postaviti i nositi s tim hrvatskim idiotima. Hrvatski nogometni savez mora se dobro kazniti, ali isto tako treba se postrožiti kontrola na ulazima na stadion", napisao je Poll za Daily Mail pa pohvalio suca Clattenburga.

"Imao je kontrolu utakmice u svojim rukama u trenucima kad su bacane baklje. Jako je teško sucu donijeti takvu odluku u napetoj utakmici i na velikom natjecanju, ali postupio je dobro kad je poslao igrače u svlačionicu.Držao se pravila, odveo igrače na sigurno i uključio je delegata u cijelu priču. Sjajnim suđenjem zacementirao si je mjesto u drugom krugu natjecanja, a možda dobije još jedan finale", zaključio je Poll.

Komentara 73

Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
08:51 19.06.2016.

Englezi su idioti i to ne samo u sportu,ne kaze se za badava "pravi se Englez".⚽️

DU
Deleted user
09:25 19.06.2016.

Only fools and horses. Imate tamo kraljicu pa joj slavite rođendane. Po tome se vidi koliko ste zaostali u 21. stoljeću.

GD
Gospon Drug
09:21 19.06.2016.

Sta je tim englezima repka tolko losa da se radze zanimaju za najnovije teroriste(majmune)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije